Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa devii propriul sef? Alege afacerea care ti se potriveste!

de Alina Constantinescu 21 Iun. 2017 6603
3.5 din 22 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa iesi din rutina unui loc de munca si iti doresti sa fii independent financiar. Mai mult ca oricand esti atras de lumea antreprenoriatului. Afli povesti de succes, descoperi secretele celor care au reusit si iti doresti si tu sa ai propria afacere. Te documentezi despre cum sa redactezi un plan de afaceri si sa accesezi fonduri nerambursabile pentru a-ti dezvolta ideea.

Nu mai sta pe ganduri! Stabileste-ti un plan si demareaza propria afacere de succes cu ajutorul celor mai profitabile idei de afaceri concepute de specialistii in domeniu. In aceste ghiduri despre afaceri vei regasi toate informatiile de care ai nevoie pentru ca succesul sa nu se lase prea mult asteptat.

Cum sa transformi o ciupercarie intr-o afacere

Stiai ca... cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta? Materialele necesare productiei de ciuperci sunt foarte ieftine si usor de procurat. Daca aveti o pivnita, o magazie, un grajd dezafectat, un pod, o incapere pe care nu o mai folositi sau un balcon inchis si racoros, inseamna ca indepliniti deja principala conditie pentru a demara aceasta activitate accesibila, interesanta si foarte profitabila.

Cultura de sofran

Sofranul este cel mai scump condiment din lume! Si nu numai! Este si cel mai scump aliment, mai scump decat caviarul, carnea de vita Kobe sau otetul balsamic. Pretul sau de vanzare pe pietele europene variaza intre 8.000 si 13.000 euro/kilogram! Pentru ca totul se bazeaza pe valoroasele stamine ale florilor de sofran!

Covrigarie. O afacere cu profit imediat!

Un produs pentru care clientii stau la coada! Covrigul va poate aduce un profit net de cateva mii de euro lunar! Afacerea este prezenta in mod frecvent in orasele mari si medii, cererea e permanenta, cu crestere in perioadele de post.

Cum sa deschizi o shaormerie

Deschiderea unei shaormerii este azi una dintre cele mai profitabile afaceri, iar tu stii acest lucru. Aceasta se hraneste si creste din apetitul clientului.

Trucuri si sfaturi pentru livada de vis

Ghidul "Trucuri si sfaturi pentru livada de vis" este conceput de cei mai buni specialisti agronomi, special pentru incepatori. Se adreseaza cu precadere celor care doresc sa infiinteze, sa exploateze o plantatie de dimensiuni reduse de pomi fructiferi. Sa nu uitam ca pentru dezvoltarea afacerii puteti beneficia de fonduri europene prin AFIR.

Cum sa faci bani din propria ta plantatie de Paulownia

O afacere din care poti castiga pana la 30.000 euro/ha chiar din cel de-al 3-lea an! Ghid pentru plantatia ta de Paulownia - o afacere cu radacini viguroase, succes infloritor si roade financiare bogate!

Cresterea prepelitelor japoneze

Fondurile initiale investite sunt minime, tehnologia de crestere a prepelitelor nu este sofisticata, experienta este non-necesara. Nu aveti nevoie de un spatiu pretentios. Ati scapat astfel dintr-un foc de o serie de cheltuieli majore, deoarece o crescatorie de 500 de prepelite poate fi amenajata intr-un spatiu de numai cativa metri patrati, ce poate fi amplasat oriunde: intr-un grajd, pe o veranda, intr-un balcon sau chiar intr-un pod.

Vezi aici oferta completa>>


Tags: afacere profitabileafaceri de varaidei de afaceri profitabileplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 22 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Top 5 idei de afaceri profitabile si de viitor

de Alina Constantinescu
17 Mar 2017
Multi antreprenori se entuziasmeaza la o idee de afaceri si sunt siguri ca vor reusi. Din pacate, uneori, acest lucru nu se intampla in realitate,...

Idei de afaceri profitabile cu 9 tipuri de sate turistice

de Marinache Horia Cristian
20 Iul 2015
In ultimii ani, vacantele in spatiul rural au fost din ce mai apreciate de turistii romani si straini. Potentialul agro-turistic din satele romanesti...

2 idei de afaceri profitabile si de sezon cu ciresi si visini

de Marinache Horia Cristian
18 Iun 2015
Ati vazut ce preturi au ciresele si visinile in piete? Aceste fructe, care apar imediat dupa capsuni, sunt foarte cautate si apeciate de toata lumea....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]