Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa faci bani dar nu ai capital mare de start-up? Iata cateva optiuni!

de Adela Simonescu 04 Feb. 2014 5777
4.19 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa faci bani dar nu ai cum sa reusesti daca nu incepi de undeva si de la un capital financiar clar. Banii se fac cu bani, nu cu vise, nu din dorinte, oricat ar fi ele de puternice.

Cu toate acestea, mai sunt si idei de afaceri care presupun existenta unui capital financiar redus, moderat sau extrem de redus. Astazi va prezint cateva astfel de idei de afaceri cu bani putini sau foarte putini:

1. Salon cu servicii de machiaj profesional.
Cu toate ca am tinde sa credem ca este o idee de afacere care cere capital banesc foarte mare, aceasta idee de afacere poate fi valorificata cu bani putini. Este de ajuns sa ne instalam intr-o camera incapatoare, cu mese de salon si oglinzi de la un capat si pana la celalalt. Instalam luminile si aducem materialele de lucru, produsele si apoi ne promovam serviciile cat mai intens. Si o pagina de Facebook este de ajuns pentru inceput. In timp, veti ajunge sa recrutati profesionisti care sa va ajute sa onorati comenzile existente.


2. Cursuri de machiaj profesional. Cine nu ar vrea sa invete cum sa realizeze tehnica smokey eyes sau cum sa scoata in evidenta plusurile si sa estompeze o barbie prea mare, un nas prea proeminent sau fruntea prea larga? Totul se invata prin tehnici de machiaj predate de profesionisti. Doua sedinte, zece sedinte, fiecare va urma cat considera ca este necesar pentru a deveni o artista care sa ofere mai departe servicii sau doar pentru propriile cunostinte.


3. Realizeaza sapunuri naturale si directioneaza productia direct catre unul sau doua plafaruri cu care doresti sa colaborezi. Nici in acest caz nu discutam despre idei de afaceri cu bani multi. Curtea din spatele casei, o baie de serviciu cu aerisire sau o camera nefolosita este perfecta. Tinem cont ca vom lucra cu diferite ingrediente care emana mirosuri puternice si vapori ce pot deveni foarte suparatori. De aceea trebuie sa avem un loc separat de restul casei si al familiei. Cat despre capitalul de start, cu siguranta am putea incepe o afacere chiar cu 1000 de euro.


4. Incepe un blog cu sfaturi de infrumusetare si moda. Traficul castigat se poate converti in contracte de publicitate foarte banoase.


5. Ofera servicii de masaj si reflexoterapie la domiciliul tau sau al clientelor tale. Daca deja ai diploma de masseur, poti sa iti oferi serviciile cu toata increderea. Vei descoperi ca profiturile sunt mai mari decat te-ai astepta, iar investitiile sunt minime: cursul de acreditare!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: idei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniafaceri miciafaceri acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.19 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

3 idei de afaceri mici pentru femei casnice

de Afacerilacheie.net
06 Mar 2015
Multe femei casnice, si nu numai, sunt interesate de idei de afaceri mici, in special activitati ce pot fi desfasurate la domiciliu. Desigur, nu...

5 idei de afaceri mici, accesibile oricui

de Cosmin Enescu
26 Nov 2014
Cand spunem "accesibile oricui" ne referim la accesibilitate din punct de vedere financiar. Totusi, pentru a demara o afacere care presupune...

4 idei de afaceri cu bani putini, in 2014!

de Matei Antonescu
18 Apr 2014
Descoperim un apetit consistent pentru idei de afaceri mici, valorificabile cu bani putini in 2014, in randul romanilor si strainilor. Si este total...

38 de idei de afaceri mici pentru 2013

de Matei Antonescu
09 Ian 2013
Multi romani vor continua sa mizeze si in 2013 pe acele idei de afaceri mici si cu bani putini, idei care sa ne ceara eforturi cat mai reduse si care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]