Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere in franciza pentru micul fermier roman

de Zenobia Badescu 05 Mar. 2015 4092
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din 2009 franciza "Joiana" ii ajuta pe fermieri sa-si vanda laptele produs la ferma prin intermediul unor automate sau dozatoare, plasate in locuri cu vad.

In timp ce Joiana paste linistita in poiana de la tara, pregatind materia prima pentru ziua urmatoare, orasenii isi umplu sticlele cu lapte proaspat si natural, direct de la ugerul tehnologizat, adica de la dozator. Nici nu mai este o noutate acest lucru ci chiar o obisnuinta.

Sa vedem care sunt principalele avantaje pentru fermierii romani oferite de franciza Joiana.

1. Ca orice franciza, si Joiana ofera o afacere a carei profitabilitate a fost deja verificata in practica.

2. Francizatul beneficiaza de training pentru a-si insusi toate procedurile operationale folosite in afacere, plus marketing, publicitate, promovare, tinerea registrelor, controlul afacerii, management, asigurare si relatii cu angajatii.

3. Franciza ofera automate tip “Joiana” cu toate componentele, cu drept de folosinta si uzufruct exclusive. De asemenea, se ocupa de branduirea automatului si a zonei de amplasare, inclusiv pentru firma luminoasa si acorda sprijin pentru intocmirea dosarului si obtinerea autorizatiei de functionare.

4. “Joiana” ofera, la cerere si daca este cazul, asistenta financiara pentru intocmirea, depunerea si rezolvarea dosarelor pentru eventualele credite necesare fermierului.

5. Redeventa lunara este in asa fel dimensionata, incat majoritatea profitului net rezultat din fiecare dozator mearge la fermierul francizat.

6. “Joiana” se implica si in alegerea locatiei optime realizand demersurile contractuale cu furnizorii de utilitati. Ofera de asemenea, exclusivitatea locatiei (oras, cartier, zona) si intocmirea planului de dezvoltare.

7. Pentru sustinerea afacerii, francizorul se ocupa de organizarea campaniei de publicitate de la deschidere. Dupa lansare, coordoneaza campanii de marketing, in mass-media, pe Internet si prin publicitate directa impartind costurile pentru publicitate cu fermierii francizati.

Dozatorul de lapte Joiana
Comertul cu lapte la dozator este permis doar producatorilor directi. Acesta este un avantaj pentru toti producatorii. Nu este nevoie sa vindeti productia catre procesatori de la care primiti un pret derizoriu ci puteti sa o valorificati singuri prin intermediul dozatoarelor. Desigur, nu este simplu, deoarece trebuiesc indeplinite anumite conditii:
- autorizarea fermei;
- autorizarea automatului de lapte;
- verificarea laptelui cu periodicitate pentru a se incadrarea in parametrii de microbiologie;
- autorizarea mijlocului de transport;
- obtinerea de carnete de sanatate pentru personal.

S.C. Joiana Franciza S.R.L din Timisoara a dezvoltat impreuna cu unul dintre cei mai mari producatori de echipamente din industria laptelui din Europa, un automat modern de lapte care indeplineste conditii de functionare perfecte. Automatul de lapte este fabricat integral in Italia, special pentru Joiana fiind adaptat cerintelor clientilor finali cumparatori de lapte din Romania. Exista doua tipuri de automate: casuta Joiana cu o capacitate de 400 litri si Mini Joiana de 200 litri. Sistemul logistic aplicat este astfel conceput incat intotdeauna clientul cumpara lapte de la ultimul muls.

Oferta de Paste pentru fermieri

" Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, Joiana ofera fermierilor automatul PREMIUM cu un discount extraordinar,"  se arata pe site-ul firmei. "
Oferta se adreseaza numai fermierilor si este valabilă pentru toate comenzile lansate pana in luna aprilie 2014 inclusiv.

Detalii despre franciza si oferte: www.joiana.ro


Tags: afacerefrancizajoianalapte dozatorfranciza joiana

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afacere la tara. Investitia necesara pentru demararea afacerii

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de...

Afacere agricola. Accesarea fondurilor europene

de Idei de afaceri
16 Dec 2022
Accesarea fondurilor europene pentru afacerile agricole este posibila atat tinerilor fermieri, cat si celor cu experienta. In acest sens, Submasura...

Apicultura: O afacere nobila si profitabila

de Idei de afaceri
23 Nov 2022
Plantele melifere variate, plantatii intinse de tei si salcami, precum si suprafetele cultivate cu pomi fructiferi si floarea-soarelui sunt tot...

Afacere cu microplante. 10.000 de euro pe luna pornind de la un simplu kit de microplante

de Idei de afaceri
04 Nov 2022
Cultivarea microplantelor este o afacere simpla, cu o piata imensa. De asemenea, puteti testa aceasta idee pe balconul apartamentului, veti obtine in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]