Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Afacere in franciza pentru micul fermier roman
Din 2009 franciza "Joiana" ii ajuta pe fermieri sa-si vanda laptele produs la ferma prin intermediul unor automate sau dozatoare, plasate in locuri cu vad.
In timp ce Joiana paste linistita in poiana de la tara, pregatind materia prima pentru ziua urmatoare, orasenii isi umplu sticlele cu lapte proaspat si natural, direct de la ugerul tehnologizat, adica de la dozator. Nici nu mai este o noutate acest lucru ci chiar o obisnuinta.Sa vedem care sunt principalele avantaje pentru fermierii romani oferite de franciza Joiana.
1. Ca orice franciza, si Joiana ofera o afacere a carei profitabilitate a fost deja verificata in practica.
2. Francizatul beneficiaza de training pentru a-si insusi toate procedurile operationale folosite in afacere, plus marketing, publicitate, promovare, tinerea registrelor, controlul afacerii, management, asigurare si relatii cu angajatii.
3. Franciza ofera automate tip “Joiana” cu toate componentele, cu drept de folosinta si uzufruct exclusive. De asemenea, se ocupa de branduirea automatului si a zonei de amplasare, inclusiv pentru firma luminoasa si acorda sprijin pentru intocmirea dosarului si obtinerea autorizatiei de functionare.
4. “Joiana” ofera, la cerere si daca este cazul, asistenta financiara pentru intocmirea, depunerea si rezolvarea dosarelor pentru eventualele credite necesare fermierului.
5. Redeventa lunara este in asa fel dimensionata, incat majoritatea profitului net rezultat din fiecare dozator mearge la fermierul francizat.
6. “Joiana” se implica si in alegerea locatiei optime realizand demersurile contractuale cu furnizorii de utilitati. Ofera de asemenea, exclusivitatea locatiei (oras, cartier, zona) si intocmirea planului de dezvoltare.
7. Pentru sustinerea afacerii, francizorul se ocupa de organizarea campaniei de publicitate de la deschidere. Dupa lansare, coordoneaza campanii de marketing, in mass-media, pe Internet si prin publicitate directa impartind costurile pentru publicitate cu fermierii francizati.
Dozatorul de lapte Joiana
Comertul cu lapte la dozator este permis doar producatorilor directi. Acesta este un avantaj pentru toti producatorii. Nu este nevoie sa vindeti productia catre procesatori de la care primiti un pret derizoriu ci puteti sa o valorificati singuri prin intermediul dozatoarelor. Desigur, nu este simplu, deoarece trebuiesc indeplinite anumite conditii:
- autorizarea fermei;
- autorizarea automatului de lapte;
- verificarea laptelui cu periodicitate pentru a se incadrarea in parametrii de microbiologie;
- autorizarea mijlocului de transport;
- obtinerea de carnete de sanatate pentru personal.
S.C. Joiana Franciza S.R.L din Timisoara a dezvoltat impreuna cu unul dintre cei mai mari producatori de echipamente din industria laptelui din Europa, un automat modern de lapte care indeplineste conditii de functionare perfecte. Automatul de lapte este fabricat integral in Italia, special pentru Joiana fiind adaptat cerintelor clientilor finali cumparatori de lapte din Romania. Exista doua tipuri de automate: casuta Joiana cu o capacitate de 400 litri si Mini Joiana de 200 litri. Sistemul logistic aplicat este astfel conceput incat intotdeauna clientul cumpara lapte de la ultimul muls.
Oferta de Paste pentru fermieri
" Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, Joiana ofera fermierilor automatul PREMIUM cu un discount extraordinar," se arata pe site-ul firmei. "
Oferta se adreseaza numai fermierilor si este valabilă pentru toate comenzile lansate pana in luna aprilie 2014 inclusiv.
Detalii despre franciza si oferte: www.joiana.ro
Noutati si recomandari in agricultura
Plata subventiilor. Ce sume primesc fermierii
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura continua platile regulate pentru fermierii care au depus cererile unice de plata in acest an....citeste mai mult>>
APIA: Fermele mici vor intra pe lista de plata
Fermele mici vor intra pe lista de plata a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura cu subventia de 98,80 de euro/hectar, care se achita la transa a doua de autorizari incepand cu 2 decembrie....citeste mai mult>>
Programul Rabla pentru tractoare ridica probleme
Programul "Rabla pentru tractoare" ridica probleme beneficiarilor. Procedura de inscriere ramane una destul de neclara, cel putin pana in momentul de fata, mai ales ca Administratia Fondului pentru Mediu nu a iesit in fata cu o ex...citeste mai mult>>
Articole conexe
Cum sa iti dezvolti afacerea pentru prelucrarea laptelui
de Idei de afaceriCum poti lansa o afacere de succes cu produse lactate artizanale
de Idei de afaceriOportunitate de afacere pentru antreprenorii din domeniul agricol: Instalatiile de muls
de Idei de afaceriIdee de afacere profitabila: cresterea viteilor, mieilor sau a iezilor
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit