Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Businessuri infloritoare. Afaceri profitabile pe 100 mp

de Idei de afaceri 10 Mai. 2023 18246
Businessuri infloritoare. Afaceri profitabile pe 100 mp
4.03 din 86 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Flori in ghiveci?! De ce nu? Va propunem o idee prin care puteti exploata inteligent si profitabil un teren de doar 100 de mp care va va aduce pana la 30.000 de euro pe an doar prin cultivarea si comercializarea de flori in ghiveci.

Sa cresti flori in ghiveci este una dintre cele mai simple activitati posibile, insa chiar si asa trebuie sa fii atent si sa te bucuri de afacerea pe care tu o vei intreprinde.

Florile in ghiveci ocupa din ce in ce mai mult teren in randul celor care vor sa-si puna pe picioare propriul model de business, iar motivul nu este greu de intuit. Florile in ghiveci rezista mult mai mult fata de cele lasate fara radacini si oferite cadou doar pentru aspect. Acelea se vor ofili, insa florile in ghiveci vor rezista.
 
Un aspect pe care trebuie sa il avem in vedere este si posibilitatea cresterii de plante mai rare care, bineinteles, sunt si mai scumpe. In ghiveci puteti creste:

- orhidee

- crini imperiali

- anthurium

- violete de parma

- cactusi

- lavanda

- bonsai


 
Aceste flori pot sa traiasca si pana la 6 luni intr-un ghiveci daca sunt ingrijite corespunzator.
 
George F., antreprenor din Giurgiu spune: "Noi ne-am axat pe comercializarea florilor in ghiveci. Sunt mai rezistente, iar cererea este din ce in ce mai mare. Au fost ani in care de Martisor, 8 Martie sau Dragobete nu puteam onora toate solicitarile. Anul acesta am fost pregatiti, stiam la ce sa ne asteptam."
 
Asadar, avantajul unei afaceri cu flori in ghiveci este usor de observat si usor de inteles. Poate cel mai important aspect al acestei afaceri este ca nu va va retine atat de mult timp precum crearea unei companii de consultanta sau deschiderea unui restaurant, spre exemplu. Spatiul necesar este mic, iar rentabilitatea afacerii este mare.
 
Secretele unei afaceri de succes iti sunt dezvaluite. Invata cum poti sa dezvolti o afacere cu flori...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
Cererea de flori de pe piata romaneasca este intr-o continua crestere si este sugestiv in acest sens faptul ca in fiecare an, conform datelor Ministerului Agriculturii, se importa flori in valoare de zeci de milioane de euro. O parte importanta din aceasta suma ar putea migra spre buzunarele intreprinzatorilor autohtoni dispusi sa exploateze aceasta piata cu adevarat uriasa si sigura.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: flori in ghiveciafacere la tara cu bani putinimici afaceri de familieafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.03 din 5 - 86 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile de pana la 8.000 euro. Metode de recoltare in agricultura

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru ca afacerea cu lavanda sa fie una profitabila, cultivatorul trebuie sa se decida de la inceput care este modalitatea de valorificare a...

Afaceri profitabile in orice sezon

de Idei de afaceri
07 Nov 2023
O idee de afaceri profitabila in orice sezon este comercializarea de flori in ghiveci. Aceasta idee genereaza profit in orice sezon datorita serelor...

Afaceri profitabile la tara

de Camelia Diaconu
04 Mar 2021
Am mai spus-o de multe ori faptul ca mediul rural este o oportunitate excelenta pentru dezvoltarea unei afaceri de succes. De data asta, iti...

Doua idei de afaceri profitabile - cartofii mov si plantele medicinale

de Ideideafaceri.ro
15 Apr 2019
Cartofii mov si plantele medicinale pot fi doua afaceri excelente pentru persoane care au putin teren agricol disponibil pentru o investitie modica...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]