Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea ta creste in livada: cultivarea caisilor

de Andrioae Ruxandra 12 Aug. 2014 5130
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii care sunt interesati sa se implice in afaceri trebuie sa aiba aptitudini diverse, in special daca aleg sa demareze un business in domeniul agricol. Acorda prioritate pietei de cultivare a caisilor prin intermediul dezvoltarii strategiilor sigure care functioneaza in planificarea afacerii.

 
Cei care doresc sa demareze o astfel de afacere trebuie sa cunoasca cele mai importante strategii de afaceri. Afacerea ta este atat de profitabila incat se poate extinde, desi are dimensiuni mici? Este necesar sa dezvolti strategii in legatura cu distribuirea si vanzarea produsului tau.
 
Oricine poate incepe o afacere de cultivare a caisilor daca stie pe ce fel de zone agricole trebuie sa insiste. Piata de specialitate are un rol extrem de important in afacere, in special atunci cand te ocupi de cultivarea si ingrijirea acestor pomi fructiferi. Alt aspect pe care trebuie sa il iei in calcul este dezvoltarea mecanismelor de indepartare a fructelor care nu sunt corespunzatoare productiei. 
 
Un antreprenor trebuie sa ia in considerare si alte optiuni de marketing pentru cresterea vanzarilor; alege intotdeauna o optiune care este profitabila.
 
Deschiderea unei afaceri de cultivare a caisilor necesita dezvoltarea unei strategii care te va ajuta sa estimezi parerile clientilor. 
Locatia livezii joaca un rol foarte important, iar clientela-tinta trebuie sa fie foarte bine stabilita, astfel incat sa iti asigure profitul. Continua sa explorezi alte optiuni valabile si nu ezita sa iei decizii si sa le implementezi. In orice afacere exista riscuri, pe care trebuie sa le accepti, pentru ca afacerea sa se poata dezvolta pe termen lung.
 
Trebuie sa existe un strop de pasiune in momentul in care implementezi strategii diferite de marketing. Cresterile enorme ale vanzarilor sunt observate atunci cand competitia este diminuata. Concentrandu-te pe acest aspect, vei putea sa intelegi mai bine nevoile clientilor. Daca productia ta de caise este mai mare decat consumul, trebuie sa trimiti produsele pe pietele externe.
 
In mod sigur vei avea parte de riscuri, mai ales daca esti incepator in ceea ce priveste vanzarea en-gros si in distributie. Pierderile sunt primejdioase daca nu iti iei cateva masuri de precautie. Alti factori care asigura succesul afacerii tale sunt: exportul produselor, baza de date a clientilor, comunicarea si capacitatea de a indeparta riscurile. Aceste procedee sunt foarte utile pentru a-ti putea ridica afacerea la urmatorul nivel spre succes.
 
Prevederea numarului de vanzari reprezinta un factor important pentru dezvoltarea afacerii. Trebuie sa analizezi profitul prin prisma vanzarilor pe sezoane. Planul de afaceri iti va ghida afacerea de la inceput pana la stadiul final prin metoda aplicarii diferitelor tehnici. 
 
Fiind un antreprenor aflat la inceput de drum intr-o afacere cu productia de caise, trebuie sa cauti si alte oportunitati de afaceri pentru a-ti creste veniturile.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: idei de afaceriafaceri agricolecaisiafaceri caisicaiselivada caisi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri agricole de succes. Cultura de sofran

de Idei de afaceri
17 Nov 2023
Sofranul este o investitie pe termen lung. Investesti o avere intr-un condiment, insa poti sa stai linistit: sofranul rezista peste 2 ani in...

Afaceri agricole profitabile. Cresterea prepelitelor japoneze

de Idei de afaceri
08 Iul 2022
Oul de prepelita inglobeaza o cantitate impresionanta de vitamine si este recunoscut pentru efectele sale benefice in rezolvarea unor probleme grave...

Idei de afaceri cu plantatii - investitie mica, dar profit substantial

de Camelia Diaconu
25 Iun 2019
Ideile de afaceri agricole sunt, de regula, in topul ideilor de afaceri profitabile. De data aceasta venim cu cateva recomandari de idei de afaceri...

5 idei de afaceri agricole potrivite in Romania

de Ideideafaceri.ro
01 Apr 2020
Daca nu te-ai decis inca ce sa faci cu acea bucatica de teren pe care o ai disponibila sau pe care ai pus ochii pentru achizitie, noi iti propunem 5...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]