Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes: Producatorul vinurilor Budureasca estimeaza profit de 15 procente. Cum va fi anul pentru productia de vin?

de Adela Simonescu 15 Iul. 2014 4047
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre cele mai de succes idei de afaceri pentru romani ramane cea de a incepe investitiile intr-o ferma viticola. Va aducem si cateva argumente care sa va arate ca in Romania, daca multe afaceri nu vor da roade, cea cu struguri de vie sigur va da.

Recent, Olga Miloiu, directorul executiv al companiei ce produce vinurile sub brandul Budureasca, a informat ca asteapta un varf cantitativ al productiei, ca o consecinta naturala a cresterilor din ultimii ani, noteaza AgroRomania.ro.

In acelasi timp, se estimeaza o cifra de afaceri de cca 13 milioane de lei pentru faimosul producator de vinuri din zona Dealu Mare.

„Am facut reconversia in urma cu patru ani si productia a tot crescut. In anul patru se ajunge la un varf cantitativ. Suprafata este de 280 de hectare si nu avem in perspectiva imediata o extindere de suprafata. Anul 2013 a fost unul prolific si am ajuns la o productie maxima de 2,5 milioane de litri de vin, iar  anul acesta mizam pe o cifra de afaceri de 13 milioane de lei si un profit de 15 la suta” a declarat reprezentanta producatorului de vinuri.

Mai mult, Olga Miloiu declara ca vremea trebuie sa se indrepte in urmatoarele luni pentru a se obtine o productie buna de vin si anul acesta.

„Dupa parerea noastra, anul acesta o sa fie o productie mare, dar nu neaparat calitativa, pentru ca a fost excesiv de multa apa si acesta dilueaza continutul, dar perioada de coacere de abia de acum urmeaza. Daca iulie, august si septembrie vor fi secetoase si cu temperaturi mari, atunci lucrurile reintra in normal. Mai mult decat atat, o sa fie o productie scumpa, pentru ca ploile abundente ne-au obligat la repetarea tratamentelor in vie, pe care in mod normal nu trebuia sa le facem cu o asemenea frecventa, iar aceasta va duce la ridicarea costurilor de productie. Ne asteptam la o toamna dificila” a mai precizat Olga Miloiu, citat de AgroRomania.

In cazul viilor din care se extrage vinul Budureasca, discutam despre 280de hectare in zona Dealu mare. 250 de hectare sunt replantate si 30 de hectare inca mai pastreaza viile vechi.



sursa foto: www.freeimages.com



Tags: afaceri cu vinferme viticoleafaceri viticultura

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]