Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile la tara

de Camelia Diaconu 04 Mar. 2021 17739
4.27 din 96 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Am mai spus-o de multe ori faptul ca mediul rural este o oportunitate excelenta pentru dezvoltarea unei afaceri de succes. De data asta, iti recomandam cateva idei prfitabile la tara destinate intreprinderilor mici.

Daca ai un teren liber de cateva sute de metri patrati, atunci este sansa ta sa iti dezvolti o afacere la tara. Investitia nu este deloc una mare, unde mai pui ca pentru o multime de idei de afaceri in mediul rural primesti si ajutor financiar din partea fondurilor europene. Iata cateva idei de afaceri care te pot ajuta sa te dezvolti.

 
Cresterea caprelor. Cresti capre si ulterior vinzi lapte si branza de capra. Produse care sunt la mare cautare datorita beneficiilor pe care le aduca sanatatii, asa ca ideea de afaceri se poate transforma usor intr-una extrem de profitabila. Un litru de lapte de capra sa poate vinde chiar si cu 4 lei, iar daca ai capre din rasa Carpatina, vei fi asigurat cu cel putin 1,5 litiri de lapte pe zi, timp de 8 luni pe an.

 
Ferma ecologica de gaini ouratoare. O afacere ascendenta cu cerere tot mai mare deoarece majoritatea oamenilor se indreapta catre cumparatori facute direct de la producatori. O ferma ecologica de gaini ouatoare nu presupune o investitie mare, pasarile nu sunt greu de intretinut, asa ca afacerea poate fi profitabila si de durata.

 
Apicultura. Una dintre cele mai cunoscute idei de afaceri de la tara, care nu si-a atins inca apogeul la noi in tara. Chiar daca ai crede ca lucrul cu albinele este complicat, in realitate nu este deloc asa, albinele nu sunt greu de intretinut si ofera productii valoroase.

 
Cultivarea legumelor ecologice. Consumabile ce vor avea intotdeauna cerere, legumele pot fi extrem de profitabile daca iti deschizi o sera la tara. Afacerea are un potential de crestere urias intr-un timp foarte scurt, iar exportul este o solutie avantajoasa pentru un profit imediat.

 
Cultivarea plantelor agricole. Investitia este mica si fara riscuri, insa este foarte important sa cultivi plante care sunt cautate pentru beneficiile lor miraculoase. Poti incerca planta din care utlerior sa faci ceaiuri, sapunuri sau creme naturale ori plante rentabile precum lavanda, dovleceii, porumbul dulce.

 
Idei de afaceri mici, dar simplu de pus in practica oricand. Nu trebuie sa ai la dispozitie o suprafata foarte mare de teren, ci doar sa ai curajul sa incepi afacerea. Multa bafta!


Tags: afaceri la taraafaceri miciafaceri in mediul ruralidei de afaceri la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.27 din 5 - 96 voturi.

Articole conexe

Cele mai bune 5 idei de afaceri la tara

de Florin Amariei
17 Iun 2020
Nu o spunem noi, ci statisticile. Acestea sunt cele mai bune 5 idei de afaceri la tara pentru antreprenorii care vor propria lor firma de succes!...

Idei de afaceri la tara: ferma ecologica de gaini Brahma

de Alina Constantinescu
06 Oct 2017
Gaina Brahma este supranumita "uriasul gainilor" datorita greutatii impresionante pe care o atinge: 6,5 - 7 kg! O gaina obisnuita are, la maturitate,...

Idei de afaceri la tara: cultivarea trandafirilor pentru dulceata

de Marinache Paula
02 Mar 2017
Trandafirul Rosa Damascena, folosit pentru a prepara dulceata sau sirop de trandafiri, este des utilizat in industria farmaceutica si cosmetica...

Idei de afaceri la tara: cultivarea trandafirilor pentru dulceata

de Marinache Paula
02 Feb 2017
Trandafirul de dulceata a inceput sa fie cultivat in India, in vremea imparatilor moguli. In prezent, Iran, India, Egipt, China, Franta si Rusia sunt...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]