Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creditul Instant: Finantare pentru fermieri, in aceeasi zi si fara garantii materiale!

de Ilinca Dobrescu 15 Oct. 2013 3860
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Agricover Credit a lansat Creditul Instant, sistemul prin intermediul caruia fermierii mici si mijlocii pot beneficia de finantarile dorite in aceeasi zi, fara garantii materiale, informeaza Agrointel.

“Creditul Instant este o solutie de finantare ultra-rapida, gandita pentru fermierii care detin culturi vegetale pe suprafete cuprinse intre 100 – 400 de hectare. Pentru ca stim ca asteptarea ii poate costa recolta, venim in intampinarea lor cu acest produs bazat pe o aprobare extrem de rapida a finantarii. Reprezentantii nostri se deplaseaza la ferma, analizeaza situatia ei si pe baza acesteia, finantarea se poate obtine in aceeasi zi, fara garantii materiale”, a explicat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit, citat de Agrointel.

Iata cum, pentru fermele ce se intind pe suprafete de 100-249 de hectare, se poate obtine creditare de 50.000 de lei. Pentru fermele ce se intind pe suprafete de 250-400 de hectare, finantarea care se poate obtine este de 100.000 de lei, urmand ca scadenta creditului sa fie la recolta.

Anul acesta, grupul Agricover a mai lansat doua solutii de finantare: Creditul Pre-Intabulare si Creditul pentru utilaje secong-hand. Creditul Pre-Intabulare se adreseaza persoanelor care doresc sa obtina creditare in vederea achizitionarii unui teren agricola chiar daca acesta nu este intabulat.


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: credit afaceri agricolecredite afacericredite agricover

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]