Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa bani din propria ta cultura de Pleurotus!

de Victor Oancea 05 Apr. 2013 3180
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In 2013, ne orientam cu preponderenta catre acele afaceri dezvoltabile in domenii in care putem intalni un nivel competitional redus. Am fi destul de indrazneti sa incercam sa ne deschidem un magazin online cu electronice si am fi chiar la fel de indrazneti sa incercam sa efectuam comert cu haine in mediul online.

Acestea sunt doar doua exemple de afaceri pe care le-am demara cu investitii banesti uriase, dat fiind ca intram pe un teritoriu in care nivelul competitional este extrem de ridicat.

Cu toate acestea, nu toate afacerile prezinta aceleasi posibilitati si cerinte. Inca mai exista domenii in care sa intram fara sa trebuiasca sa ne imprumutam la zece banci, sa muncim alaturi de sute de angajati si armate de experti si consultanti. Exista si afaceri pe care sa le pornim usor, treptat, batraneste, cum ar spune multi investitori.

Una dintre aceste afaceri este si cea de cultivare a ciupercilor Pleurotus. Este, daca vreti, o afacere de familie, perfecta, ideala. Nu familia, afacerea! Familii perfecte nu exista, insa exista familii care sa traga la aceeasi caruta si in acelasi sens, pe un drum care sa duca, in cele din urma, la profit real si de lunga durata.

Pentru cei interesati sa afle cum se pune pe picioare o astfel de afacere, un ghid va sta la dispozitie si asteapta sa fie consultat. Este lucrarea "Cultivarea ciupercilor Pleurotus", realizata de un ilustru specialist in domeniu, dr. biolog Nicolae Mateescu – "tatal" culturii ciupercilor in Romania!

Pe scurt, cultivarea ciupercilor Pleurotus iti arata pas cu pas care este drumul cel mai sigur si cel mai rapid spre profit. Ghidul iti ofera toate secretele tehnologiei de productie pentru ciupercile Pleurotus, iti spune cum sa amenajezi spatiul pentru cultivarea ciupercilor si care sunt materialele si materiile prime de care ai nevoie.

Mai mult, ghidul iti spune care este investitia necesara si care este profitul pe care il poti obtine, pe cinci ani.

Nu in ultimul rand, in ghid vei descoperi si informatiile care te ajuta sa organizezi si sa conduci intreaga activitate si afacere, prin intermediul planului de afaceri special conceput pentru cultivarea ciupercilor Pleurotus!


Pentru doritori, ghidul este disponibil la comanda chiar aici >>>> Cultivarea ciupercilor Pleurotus>>>>


Tags: ciuperci pleurotuscultivarea ciupercilor pleurotuscultivare pleurotus

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce ne pornim o afacere cu ciuperci Pleurotus in 2013?

de Adela Simonescu
26 Oct 2012
2013 va fi un an prosper pentru antreprenorii care vor miza pe produse cerute in mod constant, fie ca este criza sau nu. Lasam deoparte produsele si...

Ce situatii tehnologice diminueaza recolta de ciuperci Pleurotus?

de Ideideafaceri.ro
30 Mai 2012
Din experienta cultivatorilor de ciuperci din Romania, din ultimii zece ani, s-au evidentiat, pe etape culturale, 22 de situatii nefavorabile...

Idei de Afaceri: Cultivarea ciupercilor Pleurotus - O Afacere la Cheie cu un potential fabulos!

de Liliana Constantin
26 Apr 2011
Stimate intreprinzator, Cultivarea ciupercilor Pleurotus este o activitate recenta. Ea numara numai cateva zeci de ani, fata de sutele sau miile de...

Castiga 31.700 euro pe an din cultivarea ciupercilor Pleurotus!

de Idei de afaceri
20 Feb 2019
Piata ciupercilor este imensa in 2019! Din ce in ce mai multa lume vrea sa manance sanatos. Din ce in ce mai multa lume tine post, sau prefera...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]