Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idee de afacere profitabila: cresterea viteilor, mieilor sau a iezilor

de Idei de afaceri 30 Aug. 2024 22
Idee de afacere profitabila: cresterea viteilor, mieilor sau a iezilor
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cresterea viteilor, mieilor si a iezilor reprezinta o oportunitate profitabila in sectorul agricol, iar utilizarea echipamentelor moderne poate imbunatati considerabil eficienta reproducerii.

O gama variata de aparate specializate pentru alaptarea viteilor, mieilor si a iezilor, de un real folos pentru o dezvoltare optima a acestora, sunt disponibile pe FrigoFarm.ro.
 

1. Aparat de alaptat vitei

Acest aparat automatizat este ideal pentru alaptarea controlata a viteilor. Echipamentul este conceput pentru a asigura portii precise de lapte, fiind dotat cu functii de incalzire si curatare automata, ceea ce reduce riscul de infectii si imbunatateste sanatatea animalelor.

De asemenea, poate fi programat pentru a hrani un numar mare de vitei simultan, economisind timp si resurse pentru fermieri.
 

2. Aparat de alaptat Nurselac pentru miei, iezi  si vitei

Nurselac este un echipament performant, destinat alaptarii automate a mieilor, iezilor si viteilor, ce asigura o crestere sanatoasa a acestora. Aparatul distribuie laptele la temperatura adecvata si poate alimenta un numar considerabil de miei sau iezi, eliminand astfel munca manuala intensa.

Prin cele 4 suporturi cu 3 tetine se ajunge la hranirea unui efectiv de 200-250 iezi sau miei, iar cele 2 suporturi cu tetine sunt suficiente pentru un efectiv de 35-45 de vitei. Sistemul automatizat de curatare garanteaza igiena, prevenind contaminarea.
 

3. Aparate de alaptat Forster Technik Eco 32 si Eco 50

Ambele modele – Forster Technik Eco 32 si Forster Technik Eco 50 – sunt perfecte pentru fermierii care doresc sa-si perfectioneze productivitatea in ferma. Aceste aparate pot hrani mai multe animale simultan, fiind dotate cu tehnologii avansate pentru dozarea precisa a laptelui.
 
Sunt usor de intretinut, au manere de manipulare, afisaj digital si control electronic al temperaturii. Capacitatea lor face posibila hranirea unui numar mai mare de miei sau iezi fara a compromite calitatea ingrijirii.
 
Investitia in aparatele automate de alaptat sporeste randamentul oricarei ferme si contribuie, in acelasi timp, la sanatatea animalelor. Aceste echipamente sunt utile pentru orice fermier care doreste sa se dezvolte intr-un sector agricol competitiv si modern. Utilizarea acestor tehnologii poate transforma o ferma traditionala intr-o afacere de succes, asigurand produse de calitate superioara si profituri crescute.
 
Pentru mai multe produse de calitate premium la preturi accesibile, servicii de instalare, intretinere si mentenanța 24/24, precum si multe alte sisteme pentru ferme, vizitati site-ul FrigoFarm.ro.

Sursa foto: pexels.com


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: aparat de alaptataparat alaptataparat alaptat viteiaparat alaptat mieiaparat alaptat iezinurselacforster

Urmareste-ne pe Google News

Noutati si recomandari in agricultura

Fonduri europene. Finantare pentru tinerii fermieri

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale mai are o singura masura deschisa pentru fermierii care vor sa acceseze fonduri europene. Aceasta este destinata grupurilor de producatori agricoli, care pot obtine pana la 100.000 de...citeste mai mult>>

APIA: Cati bani primesc apicultorii pentru familiile de albine

APIA va vira, in acest an, peste 86 de milioane de lei in conturile apicultorilor care au depus cererile de plata....citeste mai mult>>

Florin Barbu: Se alimenteaza conturile fermierilor

Florin Barbu, ministrul agriculturii, a anuntat ca 40 de milioane de lei au fost virate la inceputul acestei saptamani catre Directiile Agricole Judetene pentru a alimenta conturile fermierilor....citeste mai mult>>


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca GRATUIT
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]