Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici in 2014, afaceri profitabile in Romania!

de Matei Antonescu 20 Nov. 2013 5514
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avem cateva idei de afaceri mici, ideale pentru 2014. Evident, acestea reprezinta cele mai tari tichete catre libertate si prosperitate financiara. Conditia suprema este sa incepi sa parcurgi pasii esentiali pentru ca viitorul sa iti surada din toate punctele de vedere!

Iata si cateva idei de afaceri mici in 2014, afaceri profitabile in Romania:

1. Ofera servicii de consultanta pe domeniul tau de referinta.
Poate ca intreaga ta viata profesionala s-a invartit in zona de marketing si copywriting. Este esential sa intelegi ca vasta ta experienta se poate transforma in sursa de bani nu doar atunci cand esti angajat, ci si atunci cand detii propria ta afacere! Poti deveni consultant si totul se poate transforma intr-o excelenta afacere.

2. Ofera servicii de nutritionist daca esti pasionat de ideea de a aduce un plus de sanatate si de vitalitate in viata clientilor tai. Studiaza domeniul, urmeaza cateva cursuri acreditate si apoi realizeaza un portofoliu de servicii oferite si de clienti pe care i-ai ajutat sa treaca de la dimensiuni oversize la dimensiuni normale.

3. Ofera servicii de reparatii de laptop-uri si tablete, smartphone-uri si alte gadget-uri! Nu ne mai permitem sa ne schimbam telefoanele si restul gadget-urilor atunci cand se strica sau cand sunt depasite. Incercam sa le aducem diverse update-uri si reparatii, imbunatatiri care sa le prelungeasca viata.

Daca te pricepi in acest domeniu, nu ezita sa incepi o mica afacere aduca toare de porfit. Si nu uita ca la baza acestui business este una dintre cele mai interesante si de viitor idei de afaceri pentru 2014.

4. Idei de afaceri mici in 2014: cresterea iepurilor pentru comert ca animale de companie. Iepurasii se vand extrem de bine mai ales in preajma sarbatorilor pascale, insa nu doar atunci. Micii iepurasi se pot dovedi a fi animale de companie exceptionale, din ce in ce mai preferate de noi toti.

Aceasta idee de afacere se potriveste perfect celor ce detin deja casa la curte, in mediul rural, preferabil. Amplasati cateva custi, amenajati spatiul, investiti in adapatoare si hranitoare, in furaj si in primul stoc de pui. In cateva cuvinte, cu ajutorului unui capital de minim 3000 de euro, puteti pune pe picioare o afacere mica si tare banoasa!


Sa aveti succes si spor la idei de afaceri mici in Romania!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: idei de afaceri profitabile in romaniaidei de afaceri in romaniaidei de afaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Doua idei de afaceri profitabile - cartofii mov si plantele medicinale

de Ideideafaceri.ro
15 Apr 2019
Cartofii mov si plantele medicinale pot fi doua afaceri excelente pentru persoane care au putin teren agricol disponibil pentru o investitie modica...

Colectia "Cele mai cautate 10 Idei de Afaceri profitabile in 2014"

de Ilinca Dobrescu
02 Mar 2014
Sfaturi, secrete si ponturi care te ajuta sa iti pui pe picioare o afacere cat se poate de profitabila. Afla toate informatiile referitoare la...

Idei de afaceri in agricultura, 18 idei de afaceri profitabile in 2012

de Victor Oancea
10 Dec 2011
Ideile de afaceri in agricultura nu sunt potrivite doar pentru cei mai in varsta, pentru bunicii si parintii nostri. Si tinerii se pot implica in...

Idei de afaceri in agricultura, idei de afaceri profitabile in 2012

de Victor Oancea
23 Nov 2011
Ar fi trebui sa punem un egal intre cele doua constructii. Agricultura din 2011 a fost un real succes si s-au inregistrat productii record pentru mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]