Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima platforma dedicata brokerilor de asigurare

de Bianca Tila 21 Sep. 2022 1131
Prima platforma dedicata brokerilor de asigurare
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Agra Asigurari anunta lansarea platformei dedicate brokerilor pentru emiterea politelor agricole, potrivit unui comunicat. Acest program va contribui la eficientizarea procesului de emitere a politelor de asigurare, punand la dispozitie o gestiune eficienta a clientilor si un proces de lucru care elimina 100% documentele in format fizic.

Agra Asigurari este compania care a introdus digitalizarea in sectorul asigurarilor agricole. Aceasta a adus pe piata din Romania o platforma dedicata brokerilor.
 
Compania isi continua planurile de digitalizare in sectorul asigurarilor agricole. Astfel, se adapteaza nevoilor crescute ale brokerilor de a avea acces la o platforma digitala. Acest nou serviciu contine functii intuitive si sustine integral procesul de vanzare, dar si posibilitatea de a emite oferte si in varianta offline.
 
"Dupa digitalizarea procesului de evaluare a daunelor dorim sa continuam procesul de digitalizare al sucursalei Agra Asigurari Romania si pe partea de vanzari, oferind partenerilor nostri prin intermediul programului de calcul un acces transparent la politele de asigurare agricole", explica Horia-Adrian Lupu, Director General Agra Asigurari.
 
Implemnetarea unui sistem digital pentru brokeri aduce avantaje, precum accesul rapid la o oferta de asigurare si la arhiva de documente. In acest sens, brokerii pot beneficia de un tablou de bord personalizat care se actualizeaza in timp real. Cu ajutorul noului serviciu, pot vedea toate ofertele emise, numarul de clienti activi, politele aflate in gestiune, daunele avizate si deconturile de dauna.
 
"Pentru noi, zona de educatie este un pilon important si un factor decisiv pentru performanta. La fel ca in cazul evaluatorilor de dauna, carora le oferim sesiuni teoretice si practice de scolarizare atunci cand se alatura echipei noastre, vom organiza periodic si partenerilor nostri din vanzari traininguri dedicate pentru utilizarea noului program. 
 
In acest sens, punem la dispozitia brokerilor interesati sa faca tranzitia spre un sistem digital un program de scolarizare prin care acestia pot sa exerseze si sa dobandeasca toate cunostintele necesare inainte de inrolarea propriu-zisa in cadrul platformei", declara Iulia Parapianu, Director Adjunct Agra Asigurari.
 
Un broker poate emite, prin intermediul platformei, mai multe oferte comerciale unui client, acesta alegand o oferta ce corespunde cel mai bine nevoilor sale. In urma acestui pas, brokerul va trimite pe e-mail oferta finala, unde clientul poate semna digital contractul si conditiile de asigurare. 
 
Dupa ce documentele sunt semnate de catre client, oferta se trimite automat in baza de date Agra Asigurari si catre managerii regionali spre aprobare. Ulterior aprobarii interne, polita se emite si este vizibila pentru broker si client, in cazul in care este inregistrata in portal.
 
Programul este sincronizat cu baza de date Agra Sat, un serviciu gratuit ce ofera fermierilor imagini din satelit cu evolutia culturilor pe parcelele asigurate, potrivit documentului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: agra asigurariasigurari agricolepolite agricole

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]