Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Profit de 120.000 de lei anual din doar 4 metri patrati. Afla cum il obtii

de Florin Amariei 06 Iun. 2018 7103
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerea aceasta poate fi in momentul de fata cea mai profitabila investitie din Romania! Iar suma initiala nu este deloc mare!

Stiati ca o baterie cu 1.000 de prepelite, care ocupa doar 2 metri patrati, va aduce un profit net de 60.000 de lei pe an?
 
Va oferim cel mai bun ghid despre cresterea prepelitelor!
 
Contine informatii complete, care va arata pas cu pas cum puteti demara si dvs. aceasta afacere!
 
afacere prepelite

Este imposibil sa nu fi auzit deja de calitatile iesite din comun ale oului de prepelita. Acest aliment inglobeaza o cantitate impresionanta de vitamine si este recunoscut pentru efectele sale benefice in rezolvarea unor probleme grave de sanatate (afectiuni ale inimii, ale stomacului sau ale sistemului circulator). Si asta fara nici un fel de alte medicamente. 

...Click AICI pentru a obtine profitul mult dorit!<<
 
Oul de prepelita constituie, deci, o „marfa” foarte utila si apreciata de consumatori si, evident, asta inseamna ca el poate sta la baza unei afaceri spectaculoase. De altfel, toti crescatorii de prepelite sustin ca viata li s-a schimbat in bine datorita acestei mici pasari: in primul rand, consumul zilnic de oua le-a imbunatatit sanatatea, a lor si familiilor lor, iar in al doilea rand, veniturile pe care le obtin din comercializarea oualor sau a carnii sunt mai mult decat multumitoare. 
 
Piata este complet deschisa acestui tip de produse, fapt care constituie un argument cu greutate in favoarea demararii afacerii cu cresterea prepelitelor. Dar el nu este nici pe departe singurul: astfel, activitatea in sine este una foarte simpla si prezinta alte cateva avantaje importante, adevarate binecuvantari pentru orice potential intreprinzator. Va rugam, cititi in continuare.
 

Avantajele afacerii

1) Nu aveti nevoie de un spatiu pretentios. Ati scapat astfel dintr-un foc de o serie de cheltuieli majore, deoarece o crescatorie de 500 de prepelite poate fi amenajata intr-un spatiu de numai cativa metri patrati, ce poate fi amplasat oriunde: intr-un grajd, intr-o boxa existenta in casa, pe un coridor, pe o veranda, intr-un balcon sau chiar intr-un pod.
 
Singurele conditii pe care trebuie sa le indeplineasca acel amplasament sunt legate de existenta unei temperaturi relativ constante si de lipsa zgomotelor, a curentilor si a... pisicilor. Puteti opta fie pentru varianta cresterii prepelitelor pe asternut de paie si pamant, fie pentru varianta cresterii lor in baterii, in ambele cazuri suprafata necesara fiind absolut modesta (maximum 20 mp).
 
2) Volumul de munca necesar este minim. Dimineata se administreaza furajele (cca 1,5 kg) si apa (cca 1 litru), iar seara se recolteaza ouale. Practic, tot ce aveti de facut este sa lasati prepelitele sa-si vada de treaba, ele fiind adevarate masini de ouat.
 
...Click AICI pentru a obtine profitul mult dorit!<<
 
3) Produsele obtinute de pe urma acestor pasari sunt cu totul deosebite, fapt care inlesneste considerabil comercializarea lor. Oul de prepelita este o adevarata "bomba cu vitamine". Poate parea greu de crezut, dar, fata de oul de gaina, cel de prepelita contine de cinci ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de sase ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2. Ca urmare, e logic ca el sa stea la baza tratamentelor unor boli diverse. Iar in ceea ce priveste carnea acestor pasari, va reamintim ca prepelitele au fost dintotdeauna vanate pentru carnea lor delicioasa. Faptul ca ele aproape nu mai exista in stare salbatica este o proba graitoare in acest sens. 
 
4) La varsta de numai 40 de zile, prepelita incepe sa oua, productivitatea ei medie fiind de cca 25 de oua pe luna, ceea ce, in cazul unei crescatorii cu 500 de capete, inseamna o productie lunara de peste 12.000 de oua. 
 
Vandute cu 0,3 lei bucata, aceste 12.000 de oua va permit obtinerea unor venituri lunare de cca 3.600 de lei. Si asta fara sa luam in calcul valorificarea carnii sau chiar a gunoiului produs de prepelite (acest gunoi este excelent ca ingrasamant si poate fi recoltat gata uscat si apoi ambalat in pungi, pentru a fi oferit florariilor, de exemplu). 
 
Veniturile cresc direct proportional cu numarul de pasari al micro-fermei dvs. O crescatorie de mii de capete (nu va speriati, e vorba de doar cateva baterii, care incap intr-o simpla camera) furnizeaza venituri de mii de euro pe luna! Se poate vorbi deci despre o afacere in toata regula, cu avantajul ca volumul de munca nu se modifica simtitor fata de situatia in care cresteti 500 de prepelite.
 
De retinut! 
Singura investitie pe care trebuie s-o faceti o reprezinta achizitionarea pasarilor si a bateriilor de crestere, pentru ca, in rest, obtinerea si amenajarea spatiului nu au cum sa ridice vreo problema. Si nici macar nu e necesar sa achizitionati direct pasari vii: le puteti obtine chiar dvs. din oua fecundate pe care sa le incubati intr-un incubator obisnuit, care costa in jur de cateva sute de lei. Iar un ou fecundat il puteti achizitiona cu numai 0,6 lei.
 
...Click AICI pentru a obtine profitul mult dorit!<<
 
Iata cum puteti demara aceasta afacere cu o investitie de doar 300 de lei!
 
1. Achizitionati 15 de prepelite ouatoare, pret total 180 de lei
2. Achizitionati o cusca/baterie pentru 15 de prepelite, pret 80 de lei
3. Achizitionati furaj pentru prepelite (o prepelita consuma doar 1 kg de furaj pe luna, adica cca 30 g pe zi!)
4. Amplasati bateria cu prepelite intr-un spatiu linistit, uscat, calduros si fara curenti de aer, in suprafata de 1 metru patrat (atat ocupa bateria)
5. Asigurati-va ca pasarile au furaj si apa (cantitatile sunt nesemnificative)
6. Incepeti sa recoltati ouale.
 
Asadar, cu o investitie totala de 250-300 de lei, ati devenit crescator de prepelite, obtineti deja o productie zilnica de oua si v-ati familiarizat cu procedurile – foarte simple, de altfel – pe care le presupune aceasta afacere. 
 
Ce informatii va ofera ghidul “Cresterea Prepelitelor Japoneze”:
 
  • autorizatii necesare
  • primii pasi pentru demararea afacerii
  • cum arata o zi obisnuita de lucru in crescatorie
  • etapele afacerii
  • recoltarea oualor, ambalare
  • strategii optime de comercializare pentru oua, carne, dejectii pe post de ingrasamant
  • factori de risc, factori de succes
  • interviuri ample cu intreprinzatori care desfasoara deja aceasta afacere
 
Aveti in ghid TOT. Nu mai trebuie astfel sa alergati dupa informatii. Mergeti la sigur, fara nicio ezitare, fara nicio nelamurire, indiferent de aspectul care trebuie gestionat. 

...Click AICI pentru a obtine profitul mult dorit!<<


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri la taraafaceri cu pasaricrestere prepeliteprepelite japoneze

Urmareste-ne pe Google News

Noutati si recomandari in agricultura

Plati APIA: Fermierii vor primi subventiile pe hectar si animale

Campania APIA aferente primei transe din subventii se apropie. Pe data de 16 octombrie, fermierii vor primi banii pe hectar si animale....citeste mai mult>>

Ministrul Agriculturii vine cu o promisiune. Banii vor intra in cont pana in 15 octombrie

Fermierii afectati de seceta care au solicitat despagubirile puse la dispozitie de MADR, vor avea banii in conturi pana in data de 15 octombrie. Aceasta este promisiunea ministrului Florin Barbu....citeste mai mult>>

CE propune un sprijin de 120 milioane de euro

CE propune alocarea a 119,7 milioane de euro din rezerva pentru agricultura pentru a sprijini in mod direct fermierii din Bulgaria, Germania, Estonia, Italia si Romania care au fost afectati de fenomene climatice nefavorabile exce...citeste mai mult>>

Articole conexe

30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara

de Bianca Tila
06 Sep 2024
Afacerile la tara inregistreaza cifre impresionante daca le comparam cu cele de la oras. Fie ca esti de-al locului sau vrei sa investesti intr-o...

Cele mai bune 5 idei de afaceri la tara

de Florin Amariei
17 Iun 2020
Nu o spunem noi, ci statisticile. Acestea sunt cele mai bune 5 idei de afaceri la tara pentru antreprenorii care vor propria lor firma de succes!...

Idei de afaceri la tara: ferma ecologica de gaini Brahma

de Alina Constantinescu
06 Oct 2017
Gaina Brahma este supranumita "uriasul gainilor" datorita greutatii impresionante pe care o atinge: 6,5 - 7 kg! O gaina obisnuita are, la maturitate,...

Afaceri agricole in 2023. Ce profit iti poate aduce un business cu prepelite japoneze

de Idei de afaceri
22 Sep 2023
Cresterea prepelitelor pentru carne si oua este o afacere de exceptie. Afla de ce aceasta afacere este la ora actuala cea mai profitabila investitie...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca GRATUIT
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]