Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Promovarea carnii de strut

Promovarea carnii de strut
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Promovarea se poate concentra asupra consumarii unei carni rosii alternative sanatoase, cu accent pe schimbarea obiceiurilor gastronomice.

In sudul Africii, caile cele mai eficiente de promovare includ radioul, televiziunea si reclama la fata locului, in supermagazine. De exemplu, poate fi folosit un sistem de stele pentru identificarea fragezimii carnii. 
 
Trebuie instruiti studentii in medicina, doctorii, surorile medicale si dieteticienii despre beneficiile sanitare obtinute prin consumul carnii de strut, astfel incat acestia sa o poata recomanda pacientilor. 
 
Profesionistii sanitari trebuie sa cola- boreze la promovarea ideii ca, servita in proportii rezonabile, carnea slaba nu reprezinta nici o amenintare pentru sanatate si este o sursa extrem de importanta pentru multe substante nutritive. Carnea detine combinatia potrivita de aminoacizi esentiali necesari sintezei proteice in corpul uman, plus numeroase vitamine, microelemente si fier. 
 
Copiii in crestere si persoanele ocupate cu munca fizica dura necesita cantitati mari din aceste substante. Reducerea consumului de carne este necesara doar la persoanele suferind de anumite boli, precum guta si bolile de inima.

Oferirea unei garantii este o cale excelenta de dovedire a corectitudinii fata de consumator. Pe spatele ambalajului pot fi aplicate etichete garantand urmatoarele:
 
- carnea este 100% lipsita de hormoni, steroizi si antibiotice. Reziduurile de hormoni de crestere, antibiotice si acaricide sunt potentiale riscuri de imbolnavire pentru consumatori;
 
- carnea este 100% naturala, fara aditivi biochimici: carnea este proaspata si livrata direct din ferma.
 
- carnea este ambalata in vid, pentru asigurarea prospetimii, aromei si gustului, fiecare cantitate de carne transata este preparata si lasonata manual.
 
- carnea de strut are toata suculenta si aromele celei de vita, dar este 99% lipsita de grasime si are cu 60% mai putine calorii, 
 
- nu exista absolut nici o modificare organoleptica necorespunzatoare in cursul gatirii.
 
Neexistand riscul contaminarii cu pseudopesta aviara a camii, este improbabila raspandirea virusului virulent din zonele endemice in cele neendemice datorita comertului international cu carne de strut dezosata
 
Ambalarea este importanta pentru protejarea produsului sa atragerea atentiei consumatorului, iar tipul ambalajului trebuie adaptat in functie de client. Pentru comertul cu amanuntul, ambalajul trebuie sa aiba o poza atractiva a carni proaspete pe eticheta iar daca produsul este invelit in plastic. cumparatorul trebuie sa poata vedea carnea
 
Trebuie oferite instructiuni despre cel mai bun mod de preparare a carnii. Valoarea sa nutritiva trebuie precizata clar.
 
Promovarea carnii de strut va avea succes doar daca se foloseste o carne de cea mai buna calitate, deoarece consumatorul ar putea sa manance carne de strut pentru prima data. Odata ce efortul promotional a reusit sa creeze dorinta de cumparare a carnii, este esential un program activ de promovare a imaginii marcii si de castigare a loialitatii clientului.
 
Ficatul de strut este bine apreciat de consumatori, datorita gustului, consistentei si aspectului, asemanatoare cu acelea ale bovinelor tinere, fiind superior ficatului de la alte specii. Nu trebuie totusi omis ca si ficatul trebuie supus unui atent control veterinar.
 
Din tarile traditionale producatoare, multa carne de strut se exporta in tari europene, mai ales in Franta si Elvetia. Daca in Franta carnea de strut din import incepe sa fie inlocuita cu carnea produsa local, in schimb Elvetia continua sa importe cca 200 tone pe an, cantitate care nu acopera cererile pietei, iar in Italia se produce in prezent doar cca 100 tone, care de asemenea nu acopera cererile pietei.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: carne de strutpromovareafacere agricola

Urmareste-ne pe Google News

Noutati si recomandari in agricultura

uleiul horticol cum se foloseste pentru protectia plantelor

Uleiul horticol este o solutie eficienta si ecologica pentru protejarea plantelor impotriva daunatorilor si bolilor. Acesta reprezinta o alternativa prietenoasa cu mediul fata de pesticidele chimice traditionale....citeste mai mult>>

tipuri de sol

Solul reprezinta stratul superficial al scoartei terestre, format din particule minerale, materie organica, apa si aer. Acesta joaca un rol esential in sustinerea vietii, fiind mediul in care plantele isi dezvolta radacinile si is...citeste mai mult>>

APIA da startul platilor ANT

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a anuntat fermierii ca platile pentru Ajutoarele National Tranzitorii vor intra in procedura de plata "numai dupa aprobarea bugetului"....citeste mai mult>>

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]