Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania si Bulgaria nu doresc vanzarea de teren catre cetateni straini, nici dupa 2014

de Ilinca Dobrescu 29 Mar. 2012 3514
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Romania si BUlgaria incearca sa obtina modificarea Tratatului de aderare la UE pentru a prelungi termenul incepand cu care strainii pot cumpara terenuri agricole in Romania si in Bulgaria, ca persoane fizice, noteaza Capital.

Stelian Fuia, impreuna cu omologul sau bulgar, Miroslav Naydenov, in cadrul unei intalniri tinute miercuri, au decis luarea unei initiative care sa aduca in discutie modificarea tratatului de aderare la Uniunea Europeana. Cei doi oficiali vor solicita autoritatilor de la Bruxelles sa amane termenul de permitere a cetatenilor straini sa aiba acces la piata terenurilor agricole.

Mai mult, Capital noteaza si faptul ca cei doi oficiali au decis sa isi armonizeze punctele de vedere cu legatura la propunerea Comisiei Europene privind noua Politica Agricole pentru intervalul 2014-2020, precum si pentru noua politica piscicola pentru acelasi interval, 2014-2020.

Stelian Fuia a mai notat si ca se doreste eliminarea problemelor de import-export dintre Romania si Turcia. Stelian Fuia si Miroslav Naydenov au hotarat sa organizeze, in luna aprilie, o intanire trilaterala cu ministrul omolog din Turcia, pentru stabilirea masurilor tehnice referitoare la pescuitul la Marea Neagra si pentru discutarea altor aspecte legate de controlul fitosanitar, sanitar-veterinar si de siguranta a alimentelor.


Tags: teren agricol strainiteren agricolvanzare teren agricol

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]