Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul Banat Agralim 2014, 30 mai - 1 iunie, Timisoara

de Ilinca Dobrescu 26 Mai. 2014 2958
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In perioada 30 mai - 1 iunie, la Timisoara se va tine o noua editie a traditionalului Targ al Banatului Agralim. In cadrul evenimentului sunt asteptati mai mult de 100 de expozanti din tara si din Banatul Sarbesc.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei”, in colaborare cu Consiliul Judetean Timis si Primaria Municipiului Timisoara.

Pana in prezent, se anunta participarea a mai multor fermieri si producatori traditionali, companii, institutii si organizatii de profil, din Timisoara si localitatile limitrofe, din tara si din strainatate.

In total, evenimentul va reuni mai mult de 100 de expozanti, pe o suprafata de peste 3.000 de metri patrati, informeaza AgroRomania.ro.

In cadrul proiectului "Made in Banat" vor fi prezente firme sarbesti din regiunea Banatului istoric, din zonele  Kikinda, Pancevo, Zrenjanin, care expun produse specifice, traditionale alaturi de firme romanesti intr-un pavilion comun sub genericulMade in Banat. Proiectul "Made in Banat" este finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Republica Serbia si derulat de CCIAT in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis,Camera Economica Regionala Pancevo, Camera Economica Regionala Zrenjanin si Camera Economica Regionala Kikinda.


Evenimentul va reprezenta o oportunitate unica pentru participantii care doresc sa participe la demonstratii cu utilajele in camp, prezentari de loturi de culturi experimentale, expozitie de animale cu acordare de premii, spectacol ecvestru, degustari de produse traditionale, noteaza AgroRomania.ro.

Mai mult, in cadrul expozitiei "Made in Banat" va avea loc si workshop-ul cu tema "Tehnologii si produse ecologice”. In cadrul acestui workshop se vor prezenta proiectul, marca si procedura de acordare a marcii Made in Banat, legislatia in domeniul tehnologiilor si produselor ecologice, agricultura si alimentatia ecologica, piata produselor ecologice in Romania.




Tags: made in banattehnologii si produse ecologice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]