Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trebuie sa schimbi rotile de motocultor? Iata de unde sa achizitionezi unele noi!

de Idei de afaceri 30 Mar. 2021 6271
4.58 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oricand se pune problema schimbarii unor roti de motocultor, nu trebuie sa-ti faci griji. Cu piesele potrivite, dar si cu putina indemanare vei duce totul la bun sfarsit. Chiar daca rotile propriu-zise ale utilajului nu participa la activitate in mod direct, ele suporta greutatea motorului si a accesoriilor, fiind responsabile si de transportul motocultorului pe teren si la locul de depozitare al acestuia.

Date fiind conditiile grele din sectorul agrar, este de la sine inteles ca un astfel de motoutilaj depinde de un sistem de rulare functional pentru a face fata sarcinilor de zi cu zi. In caz contrar, defectarea rotilor nu impiedica doar activitatea, ci poate conduce si la defectarea altor piese importante. Drept urmare, o defectiune la sistemul de roti motocultor poate ingreuna randamentul final si trage in jos productivitatea.

 

Asadar, vei avea nevoie nu doar de piese de calitate pentru utilajul tau, ci si de piese de schimb, care sa faca fata cu brio necesitatilor din domeniul agrar. Prin urmare, pentru a nu intampina probleme si incidente nedorite, iti recomandam Roco Piese, magazin online cu o larga selectie de accesorii, roti de motocultor, piese de schimb sau chiar motoutilaje nou-noute!

 

In oferta magazinului online www.generalmotor.ro vei putea gasi atat roti motocultor cu manicot, cat si cu rulment deja montat sau cu ax, pentru o gama variata de modele. Poti alege atat in functie de marca sau dimensiunile motoutilajului pe care il detii, cat si in functie de tipul de teren pe care lucrezi, existand varii tipuri de roti, din spuma, cauciuc si cu felurite modele si striatii, la cel mai bun raport calitate-pret!

 

Asadar, in continuare, iti vom prezenta etapele inlocuirii unor roti de motocultor, care te vor ajuta sa operezi singur aceasta schimbare. Inainte de toate, insa, va trebui sa fii prevazator si sa iti achizitionezi din timp produse de schimb, pentru a le putea inlocui cat mai degraba.

 

De asemenea, daca nu stii exact ce roti de motocultor se potrivesc cel mai bine utilajului si necesitatilor tale, specialistii de la Roco Piese sunt oricand gata sa te indrume pentru a face cea mai buna alegere. Dupa ce comanzi noile piese, urmeaza etapa “dificila”, si anume montarea acestora. Spre exemplu, in cazul modelelor de motocultoare din seria MH (445, 445R, 560, 685 etc.) de la Stihl, procedura de schimbare este explicata in detaliu.


Astfel, daca ai un motoutilaj din aceasta serie, poti urma cu usurinta pasii descrisi. Insa, daca ai un motoutilaj produs de catre alta companie, nu-ti face griji, deoarece, in mare, pasii de urmat sunt aceiasi. Iata ce trebuie sa faci:

 

In primul rand, asigura-te ca utilajul este oprit si ca motorul este racit, pentru a preveni orice accidentare. Apoi, aseaza motocultorul in pozitia de montaj, culcat spre fata. Pentru o mai buna stabilizare, poti introduce suporturi de lemn in arborii de actionare;

 

  • Apasa si deplaseaza in sus agrafa de prindere;
  • Scoate rotile vechi si introdu-le pe cele noi in degajarea de pe boltul manetei de deblocare;
  • Apasa sistemul de rulare si deplaseaza-l in sus, mentinandu-l in pozitie;
  • Impinge inapoi in jos agrafa de prindere si introdu suruburile pe ambele parti;
  • Fixeaza apoi agrafa de prindere prin strangerea piulitelor.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceri agricoleidei de afacerimotocultorrotisiguranta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.58 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Stocarea si transportul laptelui in conditii de siguranta alimentara

de Idei de afaceri
14 Mar 2024
Industria laptelui este un sector vital in domeniul agroalimentar, jucand un rol crucial in alimentatia umana. Laptele este un aliment complex si...

Afaceri agricole de succes. Cultura de sofran

de Idei de afaceri
17 Nov 2023
Sofranul este o investitie pe termen lung. Investesti o avere intr-un condiment, insa poti sa stai linistit: sofranul rezista peste 2 ani in...

Afaceri agricole profitabile. Cresterea prepelitelor japoneze

de Idei de afaceri
08 Iul 2022
Oul de prepelita inglobeaza o cantitate impresionanta de vitamine si este recunoscut pentru efectele sale benefice in rezolvarea unor probleme grave...

Idei de afaceri cu plantatii - investitie mica, dar profit substantial

de Camelia Diaconu
25 Iun 2019
Ideile de afaceri agricole sunt, de regula, in topul ideilor de afaceri profitabile. De data aceasta venim cu cateva recomandari de idei de afaceri...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]