Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Trebuie sa schimbi rotile de motocultor? Iata de unde sa achizitionezi unele noi!
Oricand se pune problema schimbarii unor roti de motocultor, nu trebuie sa-ti faci griji. Cu piesele potrivite, dar si cu putina indemanare vei duce totul la bun sfarsit. Chiar daca rotile propriu-zise ale utilajului nu participa la activitate in mod direct, ele suporta greutatea motorului si a accesoriilor, fiind responsabile si de transportul motocultorului pe teren si la locul de depozitare al acestuia.
Date fiind conditiile grele din sectorul agrar, este de la sine inteles ca un astfel de motoutilaj depinde de un sistem de rulare functional pentru a face fata sarcinilor de zi cu zi. In caz contrar, defectarea rotilor nu impiedica doar activitatea, ci poate conduce si la defectarea altor piese importante. Drept urmare, o defectiune la sistemul de roti motocultor poate ingreuna randamentul final si trage in jos productivitatea.

3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate

Ghid practic Realizarea de sapun natural
Asadar, vei avea nevoie nu doar de piese de calitate pentru utilajul tau, ci si de piese de schimb, care sa faca fata cu brio necesitatilor din domeniul agrar. Prin urmare, pentru a nu intampina probleme si incidente nedorite, iti recomandam Roco Piese, magazin online cu o larga selectie de accesorii, roti de motocultor, piese de schimb sau chiar motoutilaje nou-noute!
In oferta magazinului online www.generalmotor.ro vei putea gasi atat roti motocultor cu manicot, cat si cu rulment deja montat sau cu ax, pentru o gama variata de modele. Poti alege atat in functie de marca sau dimensiunile motoutilajului pe care il detii, cat si in functie de tipul de teren pe care lucrezi, existand varii tipuri de roti, din spuma, cauciuc si cu felurite modele si striatii, la cel mai bun raport calitate-pret!
Asadar, in continuare, iti vom prezenta etapele inlocuirii unor roti de motocultor, care te vor ajuta sa operezi singur aceasta schimbare. Inainte de toate, insa, va trebui sa fii prevazator si sa iti achizitionezi din timp produse de schimb, pentru a le putea inlocui cat mai degraba.
De asemenea, daca nu stii exact ce roti de motocultor se potrivesc cel mai bine utilajului si necesitatilor tale, specialistii de la Roco Piese sunt oricand gata sa te indrume pentru a face cea mai buna alegere. Dupa ce comanzi noile piese, urmeaza etapa “dificila”, si anume montarea acestora. Spre exemplu, in cazul modelelor de motocultoare din seria MH (445, 445R, 560, 685 etc.) de la Stihl, procedura de schimbare este explicata in detaliu.
Astfel, daca ai un motoutilaj din aceasta serie, poti urma cu usurinta pasii descrisi. Insa, daca ai un motoutilaj produs de catre alta companie, nu-ti face griji, deoarece, in mare, pasii de urmat sunt aceiasi. Iata ce trebuie sa faci:
In primul rand, asigura-te ca utilajul este oprit si ca motorul este racit, pentru a preveni orice accidentare. Apoi, aseaza motocultorul in pozitia de montaj, culcat spre fata. Pentru o mai buna stabilizare, poti introduce suporturi de lemn in arborii de actionare;
- Apasa si deplaseaza in sus agrafa de prindere;
- Scoate rotile vechi si introdu-le pe cele noi in degajarea de pe boltul manetei de deblocare;
- Apasa sistemul de rulare si deplaseaza-l in sus, mentinandu-l in pozitie;
- Impinge inapoi in jos agrafa de prindere si introdu suruburile pe ambele parti;
- Fixeaza apoi agrafa de prindere prin strangerea piulitelor.

Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.
Noutati si recomandari in agricultura
cele mai populare soiuri de mere romanesti si internationale
Marul este unul dintre cele mai vechi si raspandite fructe cultivate de om. Acest simbol al sanatatii, traditiei si diversitatii gusturilor are peste 7.000 de soiuri identificate in intreaga lume....citeste mai mult>>
uleiul horticol cum se foloseste pentru protectia plantelor
Uleiul horticol este o solutie eficienta si ecologica pentru protejarea plantelor impotriva daunatorilor si bolilor. Acesta reprezinta o alternativa prietenoasa cu mediul fata de pesticidele chimice traditionale....citeste mai mult>>
Solul reprezinta stratul superficial al scoartei terestre, format din particule minerale, materie organica, apa si aer. Acesta joaca un rol esential in sustinerea vietii, fiind mediul in care plantele isi dezvolta radacinile si is...citeste mai mult>>
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] 3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati

[GHID PRACTIC] Cultura castravetelui anti-diabet
Castravetele amar cea mai profitabila cultura agricola din Romania la momentul actual

[GHID PRACTIC] Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite



Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit