Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti faci ferma in 2014? Iata cateva idei de afaceri!

de Ilinca Dobrescu 29 Nov. 2013 5259
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca te simti in stare sa incepi o afacere atat de complexa pe cat sunt fermele, noi te felicitam. Va fi munca multa, vor fi eforturi mari, vor fi numeroase sarcini si responsabilitati de care trebuie sa te asiguri ca vor fi indeplinite cu eficienta maxima!

Iata si cateva dintre cele mai profitabile ferme in Romania, in 2014:


Ferma de raci. Afla totul despre ecosistemul racilor, despre nutritia si reproducerea lor, despre bolile si tratamentul lor. Afla care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a amplasa ferma de raci si pentru a o face sa functioneze la capacitate maxima!

Ferma de pasari de curte. Cum sa obtii profit din cresterea pasarilor de curte. Pasarile de curte vor reprezenta intotdeauna o sursa incredibila de profituri. Fie ca sunt curcani, prepelite, rate, gaste sau gaini, toate reprezinta optiuni inspirate pentru antreprenorii anului 2014 si nu numai!

Ferma de prepelite japoneze. Iata o afacere fara batai de cap: prepelitele japoneze sunt pasari rezistente, nepretentioase si foarte productive. Mai mult, sa tinem cont de faptul ca productia anuala de oua este una de invidiat! O prepelita poate da cca 300-350 de oua pe an.

Ferma de vipere pentru obtinerea de venin valoros. Cresterea viperelor reprezinta o activitate care nu se adreseaza tuturor. Este o activitate dificila, complexa si care necesita sfaturile si asistenta specialistilor. Aflati mai multe detalii despre ceea ce presupune inceperea unei afaceri cu o ferma personala de vipere! CD-ul Ferma de vipere te pune in tema cu aspectele esentiale ale unei afaceri privind  cresterea de vipere, recoltarea si comercializarea in conditii standard a veninului obtinut de la vipere.



Tags: ferma de vipereferma prepeliteafaceri cu fermeafacere cu ferma

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]