Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Vrei sa-ti deschizi o pepiniera? Iata factorii de succes ai afacerii!
Ca sa va faceti o pepiniera nu este nevoie de o investitie initiala foarte mare. Este insa nevoie sa va inarmati cu rabdare. Va dura doi- trei ani pana veti vedea roadele muncii si obtine profit.
Pentru a avea succes, in primul rand, este important este sa oferiti puietii care au cerere pe piata sau specii mai performante.Cresterea prepelitelor japoneze
Propriul meu plan de afaceri
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Iata alti 8 factori de succes ai afacerii cu o pepiniera!
1. Exista o cerere anuala relativ constanta.
2. Ubicuitatea. Produsele dumneavoastra vor trebui sa fie in cele doua luni practic peste tot acolo unde exista potentiali clienti. De exemplu, puteti pleca cu un camion, oprindu-va cate o ora – doua in fiecare sat.
3. Anticiparea comenzilor. incercati sa aveti o cultura cat mai echilibrata. in plus se pot prevede anii buni pentru anumiti pomi, astfel se pot face o serie de anticipatii.
4. Clienti stabili. Gasiti cativa clienti care sa va asigure un volum de comenzi rezonabil si incercati sa-i fidelizati.
5. Odata ce va veti fi format un nume si va va sti lumea clientela se va fideliza, astfel veti vinde lejer cam 80% din recolta.
6. Colaborarea cu o ferma agricola se poate dovedi benefica. Acestia va pot asigura o comanda constanta, va pot imprumuta utilajele agricole, zilieri etc.
7. Colaborarea cu statiunile de cercetari. Veti avea astfel altoi de cea mai buna calitate, consiliere tehnica, informatii de specialitate etc.
8. Pe langa pepiniera, puteti face si alte culturi agricole, pentru autoconsum. Mai puteti creste si cateva animale. Viata la tara are si ea micile ei bucurii.
Noutati si recomandari in agricultura
Plata subventiilor. Ce sume primesc fermierii
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura continua platile regulate pentru fermierii care au depus cererile unice de plata in acest an....citeste mai mult>>
APIA: Fermele mici vor intra pe lista de plata
Fermele mici vor intra pe lista de plata a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura cu subventia de 98,80 de euro/hectar, care se achita la transa a doua de autorizari incepand cu 2 decembrie....citeste mai mult>>
Programul Rabla pentru tractoare ridica probleme
Programul "Rabla pentru tractoare" ridica probleme beneficiarilor. Procedura de inscriere ramane una destul de neclara, cel putin pana in momentul de fata, mai ales ca Administratia Fondului pentru Mediu nu a iesit in fata cu o ex...citeste mai mult>>
Articole conexe
Cum sa iti dezvolti afacerea pentru prelucrarea laptelui
de Idei de afaceriCum te pregatesti, din timp, pentru infiintarea unei culturi de soia – 4 aspecte-cheie pentru o abordare moderna, in sezonul viitor
de Idei de afaceriCum poti lansa o afacere de succes cu produse lactate artizanale
de Idei de afaceriOportunitate de afacere pentru antreprenorii din domeniul agricol: Instalatiile de muls
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit