Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri noi si profitabile, 2 proiecte care ne invata in ce directii sa investim in 2012

de Ilinca Dobrescu 12 Ian. 2012 7450
3.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri noi reprezinta intotdeauna surse excelente din care putem invata mai multe lucruri pe care sa le implementam in afacerile noastre personale. Invatam si in ce directii sa investim, pe baza modelulul altor companii straine, pe ce unelte sa mizam, ce decizii sa luam in contul afacerilor noastre personale.

Iata doua idei de afaceri noi si profitabile, 2 idei care ne invata sa investim in ferme acvaponice si in sectorul de gaming:

1. Ideile de afaceri profitabile vin si din Germania, intr-o pondere considerabila, Germania fiind considerata o tara in care mediul de afaceri este puternic caracterizata de investitiile in inovatie, in tehnologie, in reciclare si nu numai. O companie din Germania, Frisch vom Dach a luat decizia inteleapta de a construi o ferma acvaponica pe acoperisul unei vechi cladiri din Berlin.

Interesul acestor idei de afaceri? Se vor obtine productii importante de peste si de legume. Sa nu uitam ca deja s-au publicat numeroase articole care promoveaza astfel de idei de afaceri profitabile si noi, idei de afaceri cu ferme hidroponice si acvaponice. Cu alte cuvinte, germanii nu au venit cu idei de afaceri fara precedent, insa au reusit sa le imbunatateasca pe cele deja existente.

2. Ideile de afaceri originale si profitabile mai vin astazi si din S.U.A, acolo unde compania LaunchNow se foloseste de industria de gaming pentru a ajuta noi antreprenori sau potentiali antreprenori sa isi construiasca noile companii in mediul virtual, in tot acest timp ei aflandu-se in competitie cu alti initiatori de afaceri.

Gaming-ul castiga teren extrem de rapid si in mediul de afaceri si acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Sa nu neglijam faptul ca prin introducerea de aplicatii de gaming se incearca facilitarea accesului unor audiente largi catre mediul online, catre procesul de utilizare de software-uri, catre procesul de invatare, memorare, creatie samd.

Toate aceste idei de afaceri sunt idei de afaceri de viitor, idei de afaceri profitabile si extrem de originale, idei din care avem multe de invatat pentru a ne duce propriile proiecte catre succes.


Tags: idei de afaceriafaceri profitabileidei de afaceri originaleidei afaceriafacerigamingferme acvaponice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]