Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiunile Tesla Motors afiseaza scaderi

de Bianca Tila 02 Mar. 2023 63
Actiunile Tesla Motors afiseaza scaderi
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Actiunile Tesla Motors au inregistrat scaderi cu mai mult de 5%, dupa evenimentul Investor Day care nu a adus anunturi punctuale despre masinile pe care compania urmeaza sa le lanseze in urmatorii ani.

Pana la acest moment, compania a produs peste 4 miliarde de masini, potrivit directorului de productie, Tom Zhu. De asemenea, acesta a facut o comparatie pentru a arata cum s-au shimbat lucrurile. In acest sens, primul milion a fost produs in 12 ani, al doilea in 18 luni, al treilea in 11 luni, iar al patrulea, in sub sapte luni.
 
Anul trecut, Tesla Motors a produs 1,3 milioane de masini si a reinterat obiectivul de a producere 20 de milioane in anul 2030.
 
In ceea ce priveste directia companiei, nu au fost anuntate planuri clare privind noile modele si nici informatii despre un asa-zis model de 25.000 de dolari. Potrivit surselor Reuters, versiunea restilizata a modelului Y va fi lansata in 2024.
 
Compania are o capacitate de 641 miliarde de dolari, insa actiunile au scauzt cu 6% dupa evenimentul Investor Day. La final de decembrie, capitalizarea a inregistrat cresteri, atunci fiind sub 400 miliarde de dolari. Capitalizarea Tesla a trecut pentru scurt timp de 1.100 miliarde dolari, in noiembrie 2021.
 
In ultima vreme, dezamagirea investitorilor este ca Elon Musk si-a dedicat o buna parte retelei Twitter, unde foarte multe s-au schimbat, neglijand oarecum implicarea la Tesla.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: teslatesla motorstom zhuelon muskinvestor day

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Elon Musk vrea sa lanseze un nou serviciu

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Proprietarul X spune ca va lansa un serviciu de e-mail, la un moment dat. In ultima saptamana, in cadrul platformei sociale detinuta de Elon Musk...

Tesla scade pe bursa. Investitorii nu se lasa convinsi de planul lui Musk

de Bianca Tila
25 Ian 2024
Actiunile producatorului auto scad cu peste 7% in tranzactiile premarket. Elon Musk crede intr-o crestere majore, sub forma unei masini noi low-cost,...

Tesla inregistreaza un nou record de livrari

de Bianca Tila
03 Ian 2023
Tesla a anuntat ca in 2022 a livrat peste 1,31 milioane de masini. Comparativ cu anul anterior, cand a livrat 936.000 de unitati, acum a reusit sa...

Elon Musk scumpeste abonamentul Twitter Blue

de Bianca Tila
31 Oct 2022
Noul proprietar al Twitter vine cu schimbari. Acesta vrea sa ofere utilizatorilor mai multe facilitati in cadrul abonamentului Twitter Blue, precum...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]