Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adaugati la dieta dumneavoastra aceste 3 produse care lupta impotriva aparitiei cancerului

de Luiza Maria Enescu 03 Apr. 2013 3008
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Asa cum spune o vorba, suntem ceea ce consumam. De aceea, oamenii sanatosi sunt aceia care au o alimentatie sanatoasa. Cercetarile arata ca prin adaugarea a trei elemente simple la dieta dumneavoastra puteti reduce riscul aparitiei cancerului. Iata care sunt principalele alimente asupra carora trebuie sa va indreptati atentia cand va aflati intr-un hypermarket.

Sunteti ingrijorati de cresterea riscului aparitiei cancerului in lume? Nu mai fiti!

O dieta neechilibrata este cauza principala in aparitia a 90% din cazurile diagnosticarii cu cancer. Cerecetatorii britanici au constatat ca este foarte usor sa reduceti riscul aparitiei cancerului daca veti consuma suficiente alimente care ajuta la prevenirea acestuia.

Primul aliment in dieta ta impotriva cancerului: Tofu!

Multi dintre noi incearca sa evite cat mai mult consumul de carne, din cauza scandalului cu carnea de cal si nu numai. Acesta poate fi un lucru bun, mai ales daca sunteti dispus sa consumati tofu pentru aportul de proteine.

Consumul de soia, produsul secundar rezultat in urma extragerii uleiului din semintele de soia in momentul cand se prepara tofu, s-a dovedit ca ajuta la impiedicarea exinderii cancerului de colon, cancerului la ficat si cancerului la plaman.

Urmatorul aliment pentru dieta impotriva cancerului: Broccoli!

S-a demonstrat in laborator ca o substanta din compozitia brocoliului, numita sulforaphane, omoara celulele leucemice fara riscul de a avea vreun efect asupra celulelor sanatoase, declara Huffington Post.

De aceea, trebuie sa consumati mai multe alimente precum varza, conopida si varza chinezeasca, deoarece acestea contin substante care va ajuta in lupta impotriva cancerului, spune FSP Health. Acestea pot fi garnitura perfecta la meniul cu tofu.

Ultimul ingredient pentru dieta dumneavoastra impotriva aparitiei cancerului: Vinul rosu!

Un alt remediu natural care ar putea sa va ajute in lupta impotriva cancerului?
Strugurii rosii contin resveratrol, substanta care s-a demonstrat ca ajuta la impiedicarea extinderii cancerului mamar datorita efectelor asupra estrogenului, conform Huffington Post.

Unul sau doua pahare de vin rosu pe zi pentru barbati si un pahar de vin rosu pe zi pentru femei reprezinta cel mai usor mod de a va administra doza zilnica necesara de resveratrol, explica Asociatia American Heart.

Consumul de vin rosu este, de asemenea, o modalitate de a regla ritmul cardiac si va ajuta sa preveniti declansarea unui atac cardiac, spune FSP Health.

Copii dumneavoastra sunt prea mici pentru a consuma un pahar de vin rosu? Administrati-le alimente naturale care sunt bogate in resveratrol, precum sucul de struguri rosii, alune sau dude, declara WebMD.

In concluzie, consumati un pahar de vin rosu sau de suc de struguri rosii alaturi de meniul cu tofu si brocoli, si veti reusi sa oferiti familiei dumneavoastra tot ce are nevoie pentru a preveni aparitia cancerului si pentru a mentine un stil de viata sanatos.

Descoperiti cele mai eficiente metode naturiste prin care puteti invinge cancerul!





Tags: cancertofubrocolivin rosu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]