Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri originale - FUNK-tional Enterprises LLC si balerinii salvatori

de Maria Nicutar 31 Iul. 2011 7596
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceasta poveste de succes din mediul afacerilor vine sa ne confirme faptul ca ideile inspirate ne pot veni oricand si se nasc in majoritatea lor din probleme de care ne lovim in fiecare zi. Daca toti am porni la drum in afaceri cu solutiile pe care ni le gasim singuri pentru nevoile si dorintele noastre, poate ca am deveni la fel de renumiti precum au devenit cele doua fondatoare ale acestei companii, Katie Shea si Susie Levitt.

Acestea au creat un produs pentru femeile care doresc sa isi schimbe pantofii cu tocuri care dau dureri de picioare cu o pereche simpla si eleganta de balerini fara sa se deplaseze pana acasa pentru a se schimba. Balerinii sunt confectionati dintr-un material usor ce le permite sa fie indoiti si turtiti pana cand intra intr-un sacut cu fermoar si pot fi strecurati fara efort in geanta de umar.

Cele doua au venit cu ideea aceasta in timp ce urmau cursurile Universitatii New York si s-au ajutat in totalitate de studiile aprofundate aici si de sprijinul profesorilor avizati pentru a-si demara afacerea.

La universitate, cele doua au proiectat aceasta pereche de balerini stilati, care pot fi indoiti intr-un sacut comfortabil si mic. Numele dat balernilor a fost CitiSoles si era perfect pentru momentele cand pantofii cu toc iti dadeau dureri de picioare sau cand trebuia sa alergi.

Levitt si Shea stiau ca au in fata lor o oportunitate serioasa de afaceri si ca este una extrem de profitabila. Urma anul final al universitatii si cele doua au inceput sa se inscrie la si mai multe cursuri optionale care sa le ajute in demararea si conducerea afacerii:curs de redactat planuri de afaceri, procesul de patentare a ideilor si inventiilor.

Pe data de 1 iunie, 2009, compania FUNK-tional Enterprises LLC a fost fondata si primii 1000 de balerini au fost produsi. Astazi, cele doua antreprenoare comercializeaza 2 versiuni ale balerinilor:CitySlips(originalii balerini in diverse culori) si AfterSoles (o versiune mai simpla a CitySlips). Balerinii se gasesc in numeroase magazine din SUA si pe website-ul lor, citisoles.com.

Tot cu ajutorul universitatii New York si datorita departamentului sau de marketing au reusit sa se faca renumite si sa isi creasca vanzarile. Cele doua au dat dovada de creativitate si flexibilitate in afaceri si de o natura extrem de inteligenta in privinda gasirii metodelor gratuite prin care sa isi infiinteze si conduca o companie prospera.




Tags: citisolesantreprenoareafaceriidei de afaceribalerini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]