Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alphabet incearca sa cumpere Fitbit

de Florin Amariei 29 Oct. 2019 2468
3.1 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Alphabet, detinatorul Google, incearca sa cumpere Fitbit. Compania a facut deja o oferta.

Google s-a alaturat deja altor companii mari de tehnologie precum Apple si Samsung Electronics in dezvoltarea smartphone-urilor, dar nu a dezvoltat inca oferta sa de dispozitive purtabile.
 
Nu este sigur ca negocierile dintre Google si Fitbit vor conduce la un acord, au spus sursele. Reuters nu a putut afla pretul oferit de Google pentru Fitbit.
 
Google si Fitbit au refuzat sa comenteze.
 
Actiunile Fitbit au crescut luni cu 27% in urma informatiilor, conferind companiei o capitalizare de 1,4 miliarde de dolari.
 
Titlurile Alphabet au avansat cu 2%, la 1.293,49 dolari pe unitate.
 
Preluarea ar avea loc in timp ce dominatia Fitbit pe piata dispozitivelor de monitorizare a activitatilor de fitness continua sa fie erodata de ofertele mai ieftine venite din partea unor companii chineze precum Huawei Technologies si Xiaomi.
 
Dispozitivele pentru fitness ale Fitbit monitorizeaza pasii zilnici, caloriile arse si distanta parcursa de utilizatori. Acestea mai masoara etajele urcate, durata si calitatea somnului si ritmul cardiac.
 
Fitbit a avut o activitate de pionierat pe piata dispozitivelor purtabile si s-a asociat cu companii de asigurare din domeniul sanatatii si a facut achizitii pe piata serviciilor de sanatate, in cadrul eforturilor de diversificare a durselor de venituri. Potrivit analistilor, cea mai mare parte a valorii companiei ar proveni de la datele de sanatate.
 
In luna iulie, Fitbit si-a redus estimarile de profit, din cauza vanzarilor dezamagitoare ale noului smartwatch mai ieftin ieftin Versa Lite. Ceasul are un pret de 160 de dolari, comparativ cu 200 de dolari pentru versiunea standard.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: alphabetfitbitgooglewear

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.1 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Google: Functii de AI pe smartphone-urile Pixel

de Bianca Tila
29 Ian 2024
Smartphone-urile Pixel vor beneficia de cea mai noua functie de inteligenta artificiala dezvoltata de Google. Prezentarea oficiala a celor de la...

Porsche isi extinde parteneriatul cu Google. Se va instala Android pe masini

de Bianca Tila
01 Nov 2023
Porsche va oferi clientilor servicii Google integrate, incepand cu navigatia, comenzile vocale si terminand cu aplicatii compatibile. Prevederile...

Google are noi planuri. Pixel 8 s-ar putea scumpi

de Bianca Tila
05 Sep 2023
Pixel 8 a fost promovat ani la rand ca cel mai bun smartphone calitate-pret. Acum, lucrurile se vor schimba, avand in vedere ca Google vrea sa...

Compania mama a Google a crescut cu 10%

de Bianca Tila
31 Iul 2023
Actiunile Alphabet, compania mama a Google, au afisat cresteri cu 10% saptamana trecuta, dupa ce compania a raportat rezultatele financiare din T2....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]