Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple repara bug-urile introduse de iOS 16

de Bianca Tila 23 Sep. 2022 772
Apple repara bug-urile introduse de iOS 16
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Apple se confrunta cu probleme la camera foto si alte bug-uri introduse de iOS 16. In acest sens, compania a dezvoltat iOS 16.0.2, care este disponibil si vine sa repare mai multe probleme create de cel mai recent update major al sistemului de operare folosit de iPhone.

Sistemul iOS 16 a fost lansat in urma cu cateva saptamani, aducand numeroase noutati si imbunatatiri. Totusi, alaturi de acestea s-au strecurtat si multe bug-uri. In acest sens, compania a introdus repede iOS 16.0.2, care vine sa rezolve din problemele aparute.
 
In ceea ce priveste camera de pe iPhone 14, aceasta este rezolvata. Mai exact, utilizatorii acestui model nu puteau realiza fotografii si filmari cu alte aplicatii in afara de cea preinstalata, de vina fiind lentila care incepea sa tremure si sunetele ciudate care se auzeau.
 
De asemenea, Apple a rezolvat si un alt bug care facea ca protectia impotriva accesarii datelor prin copy&paste sa afiseze mult prea multe notificari de avertizare. Acest fapt agresa utilizatorii care foloseau mult aceasta functie.
 
Pe langa acestea, compania a rezolvat si alte probleme create de iOS 16. Printre acestea se numara si afisarea unui ecran complet negru in timpul procesului initial de configurare si activarea automata a functiei VoiceOver dupa restartarea telefonului.
 
Compania a mentionat doar o parte din bug-urile care incearca sa le rezolve cu acest update. Astfel, sunt vizate toate modelele pentru care este disponibil iOS 16, de la iPhone 8 la iPhone 14. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: appleiphoneios 16

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple lanseaza iOS 17.1

de Bianca Tila
26 Oct 2023
Apple aduce primul update de functionalitate pentru iOS 17. Acesta este disponibil pentru iPhone-urile compatibile si aduce o serie de imbunatatiri...

Apple lanseaza o noua versiune de AirPods

de Bianca Tila
30 Aug 2023
Alaturi de noile iPhone-uri, care se vor lansa in septembrie, Apple ar putea face trecerea la o conexiune USC-C si castile AirPods. Evenimentul de...

WWDC 2023: Apple a prezentat noile produse si sisteme dezvoltate

de Bianca Tila
06 Iun 2023
Gigantul tehnologic a anuntat in cadrul Worldwidde Developers Conference din acest an primele detalii legate de noile versiuni ale sistemelor de...

Apple extinde disponibilitatea serviciului de comunicare prin satelit

de Bianca Tila
16 Mai 2023
Australia si Noua Zeelanda primesc acces la servicul de comunicare prin satelit, in cazuri de urgenta. Versiunea este disponibila pentru cele mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]