Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AREI: Centrele comerciale, pregatite pentru aglomeratia de sarbatori

de Florin Amariei 23 Nov. 2020 1378
4.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

AREI informeaza ca centrele comerciale si mall-urile din Romania sunt pregatite pentru aglomeratia de sarbatori.

"Asociatia Investitorilor de Real Estate din Romania (AREI - Association of Real Estate Investors) intareste si sprijina ideea de a considera centrele comerciale un spatiu controlat si sigur din punctul de vedere al limitarii si reducerii riscului de transmitere a COVID-19. AREI subliniaza faptul ca centrele comerciale operate de membrii sai impun masuri de siguranta in conformitate cu deciziile autoritatilor, iar investitiile continue in implementarea si imbunatatirea distantarii si protejarii sanatatii demonstreaza existenta unui grad ridicat de conformare la cerintele de distantare si dezinfectare", precizeaza asociatia.
 
Centrele comerciale au instalat solutii de protectie si dezinfectare a zonelor predispuse atingerii si traficului, dispensere cu dezinfectant si benzi autocolante nanosept pe suprafetele frecvent atinse, cat si echipamente de protectie si sisteme de monitorizare a temperaturii.
 
"Totodata, asiguram publicul si autoritatile ca centrele comerciale si mall-urile operate de membrii AREI sunt pregatite pentru a evita supraaglomerarea in perioada de Black Friday si a sarbatorilor de iarna. In mod concret, acestea sunt pregatite sa controleze si sa reduca, daca se va impune, aglomeratia in zonele in care numarul de vizitatori depaseste limita de siguranta, prin restrictionarea temporara a accesului in mall. In acelasi timp, anul acesta centrele comerciale impreuna cu comerciantii au dat startul promotiilor si campaniilor sezonului de cumparaturi de iarna, in mod anticipat, tocmai pentru a evita perioadele aglomerate si cumparaturile de ultim moment, asa cum eram obisnuiti pana anul trecut. Cumparaturile realizate din timp le vor permite clientilor sa se simta mult mai in siguranta, respectarea distantei sociale fiind un factor extrem de important", mai arata asociatia.
 
AREI sustine faptul ca centrele comerciale membre ale asociatiei au implementat masuri extinse de sanatate si de siguranta pentru a asigura securitatea sanitara a clientilor si personalului.
 
Asociatia Investitorilor in Real Estate (AREI - Association of Real Estate Investors) este cea mai importanta organizatie de acest fel din domeniul imobiliar din Romania, care aduce laolalta cei mai semnificativi investitori, activi atat pe segmentul de birouri, cat si pe cele de cladiri rezidentiale, spatii comerciale si logistice.
 
AREI reuneste 23 de companii, intre care AFI Europe Romania, Argo Capital Property, Bluehouse Capital, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus Romania, Cordia Romania, CTP Invest, Estoria City, Forte Partners, Globalworth, GranVia Romania, Hercesa Imobiliara, Immofinanz Romania, Lion’s Head Investments, NEPI Rockcastle, Portico Investments Romania, Portland Trust, Professional Immo Partners, P3 Logistic Parks, Sonae Sierra Romania.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: areicentre comercialesarbatoriaglomeratie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]