Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brandul de moda Karl Lagerfeld a fost vandut pentru 200 de milioane de euro

de Ana Ghiarasim 02 Mai. 2022 1491
Brandul de moda Karl Lagerfeld a fost vandut pentru 200 de milioane de euro
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Proprietarii brandului de moda Karl Lagerfeld au vandut un pachet majoritar de actiuni catre G-III Apparel Group Ltd. pentru 200 de milioane de euro.

G-III a anuntat recent ca a fost de acord sa cumpere 81% din actiunile Karl Lagerfeld de la un grup de investitori privati si publici condus de Fred Gehring de la Amlon Capital. G-III cumparase deja un pachet de 19% in 2016 si, de asemenea, formase un joint venture in America de Nord cu un an inainte, scrie Bloomberg.
 
G-III, al carui portofoliu de marci include si DKNY, Donna Karan si Sonia Rykiel, a declarat ca se asteapta ca brandul sa aiba peste 2 miliarde de dolari vanzari cu amanuntul.

Brandul de moda Karl Lagerfeld are aproximativ 120 de magazine peste tot in lume


In acest moment, brandul de moda Karl Lagerfeld are aproximativ 120 de magazine in intreaga lume, cu locatii cheie in Paris, Londra, Moscova, New York si Shanghai, printre altele.
 
Brandul poarta numele regretatului designer german, Karl Lagerfeld, care si-a creat eticheta in 1984, descriind-o drept „sexiness intelectual”. Lagerfeld, care a fost director de creatie al Chanel timp de mai bine de trei decenii si a proiectat si produse la Fendi, a murit in 2019, la varsta de 85 de ani.
 
Liniile lui Karl Lagerfeld sunt considerate un lux accesibil, cu piese recente, inclusiv pantaloni de trening din casmir ce pot ajunge la un pret de 275 de euro.
 
Tranzactia este asteptata sa se incheie in al doilea sau al treilea trimestru al anului fiscal 2023, a declarat G-III.

Obiecte ale designerului Karl Lagerfeld, vandute la licitatie


O mare parte din averea designerului Karl Lagerfeld a fost vanduta la licitatie, la sfarsitul anului trecut. Printre obiectele vandute la licitatie s-a numarat „Portrait de Karl Lagerfeld”, semnat de artistul japonez Takashi Murakami, adjudecat pentru 292.100 de euro, fata de estimarea initiala de 80.000 pana la 120.000 de euro, si o opera a pictorului francez Guy-Pierre Fauconnet, „Vache et sa laitiere”, datand din 1920, vanduta cu 152.400 de euro, fata de estimarea stabilita intre 4.000 si 6.000 de euro.
 
De asemenea, s-au numarat si obiecte personale ale lui Lagerfeld, printre care se numara un autoportret achizitionat pentru 107.250 de euro (estimat intre 2.000 si 3.000 de euro), in timp ce trei carnete cu notite ale creatorului, estimate intre 3.000 si 5.000 de euro, si-au gasit cumparator la 152.400 de euro. 

 




Tags: karl lagerfeldbrand de modatranzactieactiunidesigner

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Actiunile Tesla Motors afiseaza scaderi

de Bianca Tila
02 Mar 2023
Actiunile Tesla Motors au inregistrat scaderi cu mai mult de 5%, dupa evenimentul Investor Day care nu a adus anunturi punctuale despre masinile pe...

Tesla: Actiunile au scazut cu 6%

de Bianca Tila
21 Oct 2022
Actiunile Tesla au inregistrat scaderi cu aproximativ 6%. Elon Musk, directorul general, spune ca este "putin mai greu" pentru producatorul de...

Tranzactie surpriza: Noriel a fost achizitionat de Sunman

de Bianca Tila
27 Iul 2022
Noriel a fost vandut catre grupul turc Sunman, liderul pietei de retail, distributie si productie de jucarii din Turcia. In Romania, Noriel este...

Michael Dell intentioneaza o tranzactie de 69 miliarde de dolari

de Bianca Tila
27 Mai 2022
Miliardarul american, Michael Dell, a spus ca Broadcom va cumpara VMware intr-o tranzactie record de 69 miliarde de dolari. Este una dintre cele mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]