Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucuresti Mall implineste 20 de ani si ofera o Tesla Model 3 prin tragere la sorti

de Ideideafaceri.ro 21 Aug. 2019 2792
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Bucuresti Mall anunta printr-un comunicat de presa remis IdeiDeAfaceri.ro ca implineste 20 de ani de la deschidere si ofera cu aceasta ocazie o Tesla Model 3 prin tragere la sorti celor care fac cumparaturi in complex.

In 1999, Bucuresti Mall-Vitan isi deschidea usile pasionatilor de moda si divertisment, marcand inaugurarea primului centru comercial de acest tip din Romania. In 2019, Bucuresti Mall-Vitan celebreaza 20 de ani de la lansare, multumindu-le clientilor printr-o campanie aniversara ce pune inovatia in prim plan. Centrul comercial le ofera sansa de a castiga, in premiera, un automobil Tesla Model 3, dar si mii de vouchere garantate, valabile in peste 70 de magazine si restaurante partenere.
 
„Suntem mandri si totodata bucurosi sa celebram acest moment important in evolutia Bucuresti Mall-Vitan – 20 de ani de existenta. E vorba de doua decenii in care ne-am reinventat constant pentru a ramane si relevanti, si in pas cu trendurile. Aceasta aniversare este o buna ocazie de a ne arata recunostinta fata de clientii nostri, punandu-le la dispozitie experiente inovatoare si un mare premiu, care, asa cum i-a obisnuit Bucuresti Mall-Vitan, reprezinta o premiera in retailul din Romania”, a declarat Affan Yildrim, General Manager Anchor Grup.
 
Incepand cu  23 august 2019, Bucuresti Mall Vitan da startul unei campanii aniversare de trei luni, iar cei care isi fac cumparaturile in centrul comercial pot castiga mii de vouchere garantate, si, prin tragere la sorti, marele premiu: o Tesla Model 3, o masina care imbina futurismul cu sustenabilitatea. Din seria de activitati aniversare puse la dispozitia clientilor Bucuresti Mall-Vitan vor face parte si alte evenimente si surprize in luna septembrie. 

tesla model 3 bucuresti mall 20 de ani
 
Clientii pot participa la campanie daca achizitioneaza produse si/sau servicii in valoare de minimum 200 lei, pe un singur bon fiscal si se prezinta cu acesta la Info Desk din Bucuresti Mall – Vitan. 
 
Bucuresti Mall - Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania,  care in 2019 aniverseaza 20 de ani de la deschidere. Inca de la lansare, Bucuresti Mall a redefinit experientele urbane ale publicului si a deschis noi drumuri in materie de moda si entertainment.  In prezent, mixul de branduri si de magazine continua sa ofere experiente inedite.


Tags: bucuresti malltesla model 3

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]