Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carter Kostler si Define Bottle: Afaceri geniale la 14 ani!

de Ilinca Dobrescu 16 Sep. 2012 5923
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Carter Kostler reprezinta un exemplu de succes in afaceri indiferent de varsta. Multi cred ca daca vor porni afaceri inainte de varsta de 40 de ani vor avea sanse minime de succes. Astazi va demonstram ca acesta ramane un simplu mit si ca realitatea nu are nimic de-a face cu varsta.

Carter Kostler este un adolescent de 14 ani din Virginia Beach, un mic antreprenor care isi vede visul realizandu-se datorita simplului fapt ca parintii lui au avut incredere in el si in spiritul lui de afacerist.

Dupa sase luni in care si-a pus la punct conceptul de apa infuzata cu fructe, inventia sa isi asteapta, in sfarsit, patentul, noteaza publicatia Entrepreneur. De asemenea, tanarul spera ca in prima saptamana din Decembrie, cat mai aproape de sezonul sarbatorilor de Craciun, 1000 de sticle Define Bottle sa ajunge pe rafturile magazinelor.

"Aceasta a fost cea mai tare experienta din viata mea si ma consider atat de norocos sa am parinti care au crezut in mine." afirma Caster Kostler, citat de Entrepreneur.com.

Tanarul antreprenor si-a castigat inspiratia necesara pentru a da viata acestui concept intr-o dimineata in care si-a observat mama preparand "spa water", apa infuzata cu fructe. Carter Kostler s-a intrebat "Cum putem face apa infuzata portabila?"

Asa a luat nastere micul proiect pe care Kostler l-a prezentat parintilor. Acestia au crezut in visul lui si au inceput sa miste lucrurile cat mai rapid. Au angajat un avocat specializat in obtinerea unui patent pentru inventia fiului lor, o companie de design industrial, o agentie de branding. Rezultatul este un cilindru ce consta din doua "camere" care separa apa de fructe si de cuburile de gheata.

Cati bani s-au investit in aceasta idee de afaceri? Simplu nu a fost si suma estimata se ridica la circa $35.000, speranta tanarului antreprenor fiind de a obtine $10.000 in cadrul Kickstarter pentru productia sticlelor. Acestea vor fi comercializate la un pret estimativ de $30.

Iata cum un tanar de 14 ani a reusit sa faca trecerea de la simpla idee la proiect ce ii poate aduce profituri substantiale. Mai presus de orice, exemplul lui Carter Kostler ne demonstreaza ca afacerile pot fi pornite la orice varsta, cu sprijinul de rigoare, desigur!


sursa foto: www.definebottle.com



Tags: carter kostlerdefine bottleafaceriapa infuzata

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]