Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ciuperca - minune vindecatoare de cancer

de Zenobia Badescu 19 Apr. 2011 7799
3.17 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O pleiada de articole sustin, elogiaza, aduc argumente si marturii ca ciuperca zeilor sau ciuperca lui Dumnezeu este o adevarata minune pentru sanatate. Insusi numele te face sa te infiori si sa te gandesti la ea ca la apa sfintita. Unora le-a adus vindecarea de diverse boli cotate ca incurabile, altii slabesc, altii isi mentin in forma mentalul, ce mai, un veritabil izvor de sanatate. Oamenii ii mai spun si "minunea lui Dumnezeu" si cred ca poate fi numit asa, acest lucru rar, dar cu har, lasat anume de Dumnezeu pe pamant.

Agaricus Blazei Murill - ciuperca minune nu creste decât în regiunile înalte (peste 1.000 de metri), iar cultivarea si prelucrarea ei presupun conditii absolut speciale: temperatura inalta, umiditate multa, aer purificat, sol ce contine excremente de cal salbatic, ploi marunte seara. Fara aceste conditii, Agaricus nu creste.



Locul de origine este in zona muntoasa Piedade, langa San Paulo, in sud-estul Braziliei, dar ciuperca este cultivata în special in ferme japoneze si medicii de aici o numesc “Kawariharatake”. Probabil ca multi ii cunosc efectele deoarece ciuperca a fost introdusa in lumea medicala in anul 1967, de catre dr. Heinemann din Belgia.
 
Cineva a adus-o si in Romania, numai sub forma de pulbere, pentru ca in tara noastra nu ar putea fi cultivata. Este vorba de Daniela Cismaru-Inescu, cu o poveste extraordinara si chiar dramatica, ce sta in spatele acestei afaceri. Lucrând in Japonia a putut cunoaste efectele ciupercii si a facut posibil sa beneficieze si romanii de ele.

Ciuperca are cca 120 de elemente nutritive esentiale pentru organism (vitamine, minerale, aminoacizi) precum si un continutul bogat de polizaharide cu proprietatea de a limita evolutia cancerului în organismul uman. Este utilizata deci în terapie pentru cancer, diabet, tumori, colesterol si osteoporoza. Testele facute la Facultatea de Medicina a Universitatii Tokyo au aratat ca rata involutiei complete a cancerului este de 90% în cazul terapiei cu aceasta ciuperca.

Firma infiintata de Daniela Cismaru-Inescu in 2008, avand capital integral romanesc, se numeste Euro-Japan Trading S.R.L., are sediul in Campina si este organizata si condusa in stil japonez. Am vazut recent, cu ocazia cutremurului din Japonia ce inseamna organizarea asiatica.

Firma noastra din Campina este importator exclusiv in Europa al produselor Oyama Agaricus Blazei Micro si C. BIO ACTIVE MC, produse agreate de institute de medicina alternativa din Japonia si aprobate de FDA in Statele Unite ale Americii.

www.ejtrading.eu



Tags: ciupercaagaricus blazei murillvitamineminerale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.17 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]