Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Compania JLL isi redeschide birourile din Wuhan, China

de Florin Amariei 01 Mai. 2020 1430
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania de consultanta JLL isi redeschide birourile din Wuhan, locul de unde a originat noul coronavirus SARS-CoV-2.

Inregistrand venituri anuale globale de 18 miliarde dolari, JLL activeaza in 300 de sucursale in 80 de tari si inglobeaza circa 93.000 de angajati in intreaga lume.
 
Biroul din Wuhan a fost "redeschis in urma cu doua saptamani, dupa o etapa de pregatire care a insemnat inclusiv procurarea de materiale de protectie si dezinfectarea biroului", arata firma de consultanta intr-un comunicat.
 
Angajatii au primit kituri care includ materiale de protectie, dar si instructiuni clare privind utilizarea spatiului de lucru, cum ar fi purtarea mastilor in interiorul biroului, testarea temperaturii la intrarea si la parasirea biroului, suspendarea intalnirilor cu persoane din afara biroului, amplasarea de recipiente speciale unde pot fi aruncate mastile folosite.
 
De asemenea, intr-una din salile de conferinte a fost amenajata temporar o camera de izolare, biroul este dezinfectat o data pe saptamana, iar numarul de statii de lucru s-a redus in prima faza la jumatate, pentru a asigura distanta de cel putin un metru intre angajati.
 
“A fost emotionant sa intru in birou dupa toata situatia prin care am trecut. Ne-am dus lipsa unii altora. Este un moment special pentru noi toti chiar daca am stat conectati digital pe perioada in care biroul a fost inchis”, a declarat Eric Xin, directorul general al JLL Wuhan, Nanjing si Hangzhou. 
 
Wuhan, cu o populatie de peste 11 milioane de oameni, a fost in centrul atentiei de la inceputul acestui an, fiind primul focar de Covid-19.
 
In biroul din Hong Kong al JLL, redeschis recent, angajatii au fost impartiti in doua echipe, astfel ca fiecare dintre acestea lucreaza alternativ o saptamana de acasa si una de la birou.
 
Pentru lucrul de la birou, s-a creat spatiu de cel putin un metru intre birouri si in salile de intalnire, s-a diminuat durata interactiunilor fizice, iar recomandarea este ca angajatii sa lucreze la acelasi birou sa nu isi schimbe locul.
 
"Angajatii trebuie sa stea acasa daca au simptome de raceala sau gripa si sa consulte imediat un medic, iar pana la pronuntarea unui diagnostic sa limiteze orice contact cu alte persoane. Spalatul regulat al mainilor si utilizarea dezifectantilor pe baza de alcool sunt de asemenea reguli de baza", spun reprezentantii JLL.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: jllbirourichinawuhan

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Motivul pentru care China pune presiune pe Continental

de Idei de afaceri
20 Dec 2021
Continental, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, se afla sub presiune din partea Chinei. Iata ce presupun noile solicitari transmise cu...

China a solicitat oficial aderarea la CPTPP

de Florin Amariei
19 Sep 2021
Desi trece printr-o criza cauzata de Evergrande, China a solicitat oficial aderarea la CPTPP. Iata de ce acest lucru este important! Semnat in...

Japonia: Apple lucreaza tot cu firme din China

de Florin Amariei
04 Aug 2021
Desi SUA a promis ca nu va mai investi in tara asiatica si comunistii au decis ca vor sa se axeze pe productia interna, Apple va lucra tot cu China...

Seful Enel X China, Lucian Ion, anunta lansarea serviciilor de mobilitate electrica

de Florin Amariei
20 Nov 2020
Seful Enel X China, romanul Lucian Ion, anunta lansarea serviciilor de mobilitate electrica in tara asiatica. Seful Enel X China este Lucian Ion,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]