Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Companiile mijlocii: Prioritati in securitatea cibernetica

de Bianca Tila 29 Sep. 2022 716
Companiile mijlocii: Prioritati in securitatea cibernetica
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In topul prioritatilor tehnologice din 2022 pentru companiile de dimensiuni medii se afla securitatea, managementul riscurilor, strategiile de aplicatii, strategiile de integrare, infrastructura si operatiunile. In acest sens, securitatea cibernetica este un punct important de atins, arata un studiu recent efectuat de catre Gartner, conform unui comunicat de presa remis Bursa.

"Companiile de dimensiuni medii schimba destinatia investitiilor si chiar isi sporesc bugetele pentru a-si finanta prioritatile tehnologice de top.
 
Cu toate acestea, rata accelerata de schimbare in domeniul securitatii, infrastructurii, aplicatiilor si ecosistemelor cloud complica selectia de noi instrumente, solicitand liderilor de tehnologie din cadrul acestor companii sa operationalizeze rapid investitiile pentru a le pune in valoare", a declarat Mike Cisek, VP Analyst la Gartner.
 
Bugetele companiilor de dimensiuni medii din anul 2023 vor fi afectat de inflatie. Liderii de tehnologie din cadrul companiilor medii se vor confrunta cu provocari pe masura ce se indreapta spre perioada de alocare a bugetelor pentru 2023. De asemenea, obstacolele de ordin inflationist si potentiala recesiune economica le va afecta activitatea desfasurata.
 
Aceste categorii de companii sunt adesea primele care resimt efectele inflatiei din cauza dimensiunii si amplorii operatiunilor. Totodata, acestea sunt si cele mai susceptibile la a resimti impacturi negative pe termen lung.
 
"In vremuri de incertitudine economica, investitiile digitale trebuie sa se alinieze la prioritatile de business si sa sprijine strategiile de flux de numerar ale departamentului financiar. Companiile de dimensiuni medii pot naviga cel mai eficient in inflatie prin rationalizarea portofoliilor lor de tehnologie, investind in acelasi timp in solutii care vor aduce atat angajatilor, cat si clientilor beneficii financiare sau de productivitate IT", a spus Cisek.
 
In 2022, 86% dintre directorii executivi ai companiilor de dimensiuni medii si-au expus convingerea asupra unei cresteri semnificative a inflatiei. Majoritatea acestora au anticipat efectele negative ce se vor resimti in urmatoarele 12 pana la 36 de luni.
 
In randul directorilor executivi ai companiilor medii, cel mai obisnuit raspuns la inflatie este de a creste pretul, urmand eforturi de optimizare a costurilor, potrivit sursei citate.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: securitate ciberneticacompanii mediiprioritati tehnologice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]