Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Continental investeste 33 de milioane de euro in Timisoara

de Florin Amariei 02 Iun. 2020 1631
4.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania Continental investeste peste 33 de milioane de euro in Timisoara, in ciuda conditiilor de prezent. Lucrarile au inceput deja!

Investitia Continental este intr-o cladire de birouri si o zona de testare/validare completa a produselor dezvoltate de companie.
 
„Tehnologii eficiente din punct de vedere al mediului si acceptate social sunt ingredientele cheie pentru un ecosistem al mobilitatii sanatoase. Zero accidente, zero emisii si zero stres, datorita conectivitatii inteligente: acest lucru ajuta la realizarea tehnologiilor noastre inovatoare. La toate acestea lucreaza inginerii si specialistii IT&C din centrul de inginerie din Timisoara“, a spus dr. Chistian von Albrichsfeld, Head of Country Continental Romania.
 
Directiile in care compania desfasoara o activitate intensa vizeaza dezvoltarea de solutii inovatoare de software si hardware pentru interiorul masinii, siguranta, motor si transmisie, precum si sisteme de navigatie si instrumente pentru masini viitoare si vehicule comerciale.
 
„Competente noi sunt necesare in mod constant in aceasta industrie, cum ar fi Inteligenta Artificiala, cloud, securitate cibernetica, industria 4.0, orase inteligente etc., iar compania isi asuma un rol de lider tehnologic. Noile competente inseamna dezvoltarea de noi produse, modelarea noilor modele de afaceri si proiectarea de noi concepte moderne de colaborare si operare, respectiv realizarea unui ambient cat mai potrivit si adaptat unui stil de munca futurist. Ma refer aici la crearea de spatii deschise care permit interactiunea dintre colegi, flexibilitate in ceea ce priveste modul de a-si desfasura activitatea, oportunitati de alternare facila de la un format de lucru menit sa asigure nevoia de concentrare individuala la unul colaborativ, interactiv si creativ, care duce la idei noi ce pun viitorul in miscare. Chiar daca trecem cu totii printr-o perioada dificila, la Continental continuam sa investim in viitor. Continuam sa oferim performanta, indiferent daca vorbim despre produsele sau serviciile oferite, astfel ca identificam constant oportunitati de a ne mentine agili, de data aceasta prin investitia intr-o cladire noua”, a adaugat acesta.  
 
Suprafata totala construita va fi de peste 26.000 de metri patrati. Vor fi plantati si peste 200 de arbori. Lucrarile vor fi finalizate pana in luna aprilie, 2021.
 
In anul 2019, compania a investit aproape 200 de milioane de euro in Romania si are 20.000 de angajati. Compania a investit in echipament de varf in fiecare din locatiile sale, iar specialistii IT&C si inginerii au continuat sa dea o forma viitorului prin dezvoltarea de tehnologii care au un impact puternic in mobilitatea curata si sustenabila  a viitorului.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: continentalinvestitieeurotimisoaracladire

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Adidas anticipeaza o pierdere de 700 de milioane de euro in 2023

de Bianca Tila
09 Mar 2023
Adidas a raportat o pierdere mare in trimestrul patru, fiind nevoit sa-si reduca dividentele, dupa incetarea costisitoare a parteneriatului cu marca...

Brandul de moda Karl Lagerfeld a fost vandut pentru 200 de milioane de euro

de Ana Ghiarasim
02 Mai 2022
Proprietarii brandului de moda Karl Lagerfeld au vandut un pachet majoritar de actiuni catre G-III Apparel Group Ltd. pentru 200 de milioane de euro....

Intel investeste in Europa. Vestea este una extrem de buna pentru industria auto

16 Mar 2022
Intel s-a hotarat si investeste 80 de miliarde de euro in Europa. Anuntul este primit cu bucurie de industria auto. Iata de ce! Acest plan include...

Chimcomplex si planul de 2,5 miliarde de euro pentru investitii

de Florin Amariei
17 Ian 2022
Chimcomplex a pregatit un Plan Strategic pentru 2022-2030 prin care va investi 2,5 miliarde de euro. "Primul pachet este compus din emisiunea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]