Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Crezi ca ai fi un antreprenor de succes? Afla acum raspunsul!
Antreprenorii de succes ne-au invatat, de-a lungul timpului, ca succesul sta in perseverenta, in ascultarea instinctului, in cercetare si documentare, in expertiza si specializarile pe care le detinem sau ale profesionistilor care ne sprijina. Multi antreprenori cunosc succesul dupa ani de esecuri si multi nu cunosc succesul niciodata. Care sunt sansele tale?
Iata cateva intrebari care sa iti arate care sunt sansele tale de a deveni un antreprenor de succes:Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Propriul meu plan de afaceri
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
1. Esti pregatit sa iti asumi riscuri si responsabilitati majore? Afacerile nu se conduc fara efort si fara luarea de decizii care sa afecteze vietile angajatilor tai, furnizorilor, partenerilor, investitorilor samd.
2. Esti pregatit sa depui efort sustinut si cand nu esti condus si controlat de un superior? Sefii ne tin in frau de multe ori, chiar daca nu vrem sa admitem. Stim ca avem un termen limita de respectat cu un proiect si acest lucru nu ne lasa sa dormim pana cand nu il vedem indeplinit. Nu se intampla acelasi lucru si cand suntem proprii nostri sefi si ne ingaduim conditii de lucru mai relaxante.
3. Esti pregatit sa indeplinesti sarcini dintre cele mai variate? La inceput, multi antreprenori nu detin nici capitalul si nici posibilitatile de a conduce echipe intregi de angajati. Astfel, devenim si secretare, devenim si menajere in biroul nostru, devenim si copywriteri sau proiectanti de carti de vizita. Totul cere un efort mare, un efort sustinut, efort convertit in directii multiple si cat se poate de variate.
4. Esti pregatit sa dai de stres si tensiune, de frica si temeri majore? Cand investesti 10 dolari intr-o afacere totul pare floare la ureche. Cand investesti 1000 de dolari sau 10.000 de euro, totul devine mult mai stresant. Munca poate deveni haotica, lucrurile par sa nu se sincronizeze intotdeauna, probleme par sa vina din ce in ce mai repede si termenele limita par ca sunt cat se poate de apropiate. Afacerile presupun abilitati bune de auto-control si managerizare a stresului si tensiunilor naturale pentru orice antreprenor la inceput de drum.
5. Ultima si cea mai importanta intrebare ramane cea referitoare la modul in care vom reactiona in fata unui esec. Suntem pregatiti sa cunoastem si esecul in afaceri? Ce strategii de iesire avem, cum ne vom asigura ca vom avea succes in afaceri, cine ne sprijina, ce atuu-uri avem in maneca, cine ne garanteaza ca vom deveni antreprenori de succes. Totul sta in efort si munca multa, in cunostinte si sprijinul profesionistilor care sa ne asigure un drum cat mai lin catre profituri.
Articole conexe
Loteria Romana cauta parteneri de afaceri
de Florin AmarieiAnul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri
de Florin AmarieiCNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national
de Florin AmarieiRaport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit