Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Criptomonedele ajung in F1!

de Florin Amariei 30 Iun. 2021 1509
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un exchange a incheiat un parteneriat multianual cu Formula 1, asadar motorsportul va permite intrarea in prim plan a mai multor criptomonede.

Termenii acordului nu au fost dezvaluiti, dar persoane apropiate situasiei au declarat ca acordul pe termen de cinci ani este de peste 200 de milioane de dolari.
 
In cadrul acordului, Crypto.com va obtine prezenta brandului sau la evenimentele F1, inclusiv la formatul de calificari Sprint, care va fi utilziat la unele curse pentru a stabili pozitiile de start ale masinilor.
 
Crypto.com va primi si sloturi de pista la cursele de F1, pentru restul sezonului.
 
Compania va introduce, de asemenea, un nou premiu la Marele Premiu al Belgiei de F1, din luna in august, si va deveni partenerul sau NFT.
 
Acordul cu Crypto.com va intra in vigoare pe 17 iulie, cu o zi inainte de Marele Premiu al Marii Britanii din 2021, la Circuitul Silverstone din Anglia.
 
Directorul parteneriatelor comerciale ale F1, Ben Pincus, a declarat intr-un comunicat ca organizatia de curse va folosi expertiza Crypto.com ”in timp ce exploram lumea criptomonedelor, o zona care ne intereseaza foarte mult”.
 
Crypto.com afirma ca are peste 10 milioane de utilizatori pe platforma sa si ca are o aplicatie disponibila pentru dispozitivele Apple si Android. Compania realizeaza venituri din taxele de tranzactionare si are si alte parteneriate sportive, inclusiv cu echipa de F1 Aston Martin si franciza Ligii Nationale de Hochei, Montreal Canadiens.
 
F1 este detinuta de Liberty Media Corporation, care a achizitionat-o in 2016, pentru 4,4 miliarde de dolari.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: criptocriptomonedecriptomonede f1formula 1

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]