Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dati o sansa multitasking-ului, de dragul productivitatii!

de Adela Simonescu 12 Iun. 2013 2752
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Da, se poate! Este perfect posibil, insa doar daca incerci si nu te incapatanezi sa asculti sfaturile expertilor fara sa le pui sub semnul intrebarii, al contestarii, al argumentarii, al multitudinii de circumstante.

Pentru multi, multitasking-ul este singura solutie pentru ca ziua sa se termine (tot 24 e ore are si la noi) cu toata lista de sarcini finalizate. Sunt sarcini finalizate la timp, rapid, cu eficienta maxima, cu rezultate cat mai bune!

Iata si cateva feluri in care puteti combina activitatile, totul pentru ca rezultatul final sa fie finalizarea listei de sarcini pentru ziua in curs:

1. Tineti sedintele la restaurant. Cu totii gandim mai bine dupa o masa sanatoasa. Dupa ce toate felurile au fost servite, discutati cu angajatii vostri ce obiective trebuie atinse, ce strategii se vor folosi, ce rezultate sunt necesare pentru ca bunul mers al firmei sa fie asigurat.

2. Urmariti serialul preferat in timp ce va efectuati exercitiile fizice.

3. Cand gatiti, ascultati un audio-book sau ascultati tutorialele audio preferate. Exista, la ora actuala, tutoriale audio pentru cei interesati de marketing, business management, cash-flow balance, inspirationale si motivationale, limbi straine si nu numai. Tehnic, exista continut audio si video pentru orice domeniu de referinta pentru orice fel de specialist.

4. Pe drum spre birou, folositi continut audio sau cititi o carte! Sa ne gandim ca drumul pana la birou si inapoi acasa poate dura uneori si mai mult de o ora. Daca ati avea timp sa ascultati 30 de pagini dintr-o carte, sa le cititi, sa aflati cele mai tari trenduri din domeniul marketing viral si nu numai? Alternativa este sa priviti in gol timp de o ora, sa priviti restul pasagerilor sau sa cititi stirile toxice din ziarele lor.

5. Mancati la birou mai des! Comandam sau avem mancare deja pregatita, pranzul se poate lua rapid la birou. Numai drumul pana la restaurant si apoi asteptarea pana cand comandam si pana cand terminam de mancat, ne rapesc mult timp valoros!

6. Cand mergeti la cumparaturi, ascultati cat puteti dintr-un audio-book preferat. Se poate sa fie un roman sau cea mai noua carte despre marketing de gherila, sfaturi de business management din partea lui Tony Robbins si nu numai!

7. Purtati cu voi o tableta, o agenda, oriunde v-ati duce! Este esential sa intelegem ca o sedinta se poate amana mult si ca discutia cu un potential client ne poate face sa asteptam si mai mult. Trebuie sa discuti cu superiorul tau si te roaga sa astepti putin pana termina cu un asociat! Foloseste aceasta perioada de timp in mod productiv!

Dupa cum observati, multitasking-ul este benefic atunci cand combinam activitati profesionale cu activitati de ordin non-profesional. Nu incercati sa preluati mai multe proiecte de care sa va ocupati in acelasi timp, sa corectati lucrari si sa raspundeti la mail-uri in acelasi timp, sa sustineti o sedinta si sa va alcatuiti lista de sarcini pentru urmatoare zi, totul in acelasi timp!

Mult succes si multitasking inteligent!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: managementproductivitateafacereafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

McDonald's pleaca definitiv din Rusia si vinde afacerea unei companii locale

de Ana Ghiarasim
16 Mai 2022
Dupa mai bine de trei decenii in Rusia, McDonald's - simbol al capitalismului american - a anuntat ca a decis sa paraseasca definitiv aceasta tara si...

Loteria Romana cauta parteneri de afaceri

de Florin Amariei
06 Ian 2022
Loteria Romana incearca sa intre intr-un nou domeniu si isi cauta parteneri de afaceri. Iata despre ce este vorba! CNLR organizeaza si...

Anul 2020 a insemnat pierderi de 1,7% pentru afaceri

de Florin Amariei
18 Iun 2021
Efectele pandemiei pot fi acum analizate si datele releva ca au fost inregistrate pierderi de numai 1,7% in 2020. Profitul, culmea, a crescut!...

CNCAV: Afacerile sustin campania de vaccinare la nivel national

de Florin Amariei
28 Apr 2021
Vicepresedintele CNCAV spune ca afacerile din Romania sustin campania de vaccinare desfasurata la nivel national prin initiative private menite a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]