Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Electromagnetica, profit injumatatit in 2020

de Florin Amariei 19 Feb. 2021 1223
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Electromagnetica a avut profitul injumatatit in 2020, insa a reusit sa se mentina la un nivel acceptabil pentru partile implicate.

Veniturile companiei au urcat cu aproape 11%, la 283,15 milioane lei, de la 256,16 milioane lei in 2019.
 
"Cifra de afaceri a societatii in anul 2020 a crescut cu 11% in comparatie cu anul anterior, in primul rand ca urmare a cresterii activitatii de furnizare energie electrica. In ultimul trimestru al anului 2020 scaderea veniturilor activitatii de furnizare energie cu 30% a depasit cresterea de 17% a veniturilor activitatilor licentiate, obtinandu-se pe total o scadere de 17%. In pofida mediului dificil generat de criza Covid-19, societatea estimeaza obtinerea unui profit net de 2.324.301 lei, mai mic cu 48 % fata de rezultatul raportat la 31 decembrie 2019", arata raportul.
 
La nivelul companiei sunt in derulare doua investigatii: ANRE, avand ca obiect posibile incalcari de catre societate a prevederilor regulamentului UE al Palamentului European si al Consiliului din 2011 privind integritatea si transparenta pietei angro de energie (REMIT); ANAF, avand ca obiect verificarea legalitatii si conformitatii declaratiilor fiscale privind taxa pe valoarea adaugata si impozitul pe profit.
 
Electromagnetica a fost infiintata in anul 1930 si produce corpuri, sisteme si solutii de iluminat cu LED, precum si energie electrica din surse regenerabile (produsa in centrale hidroelectrice de mica putere) si furnizeaza energie electrica.
 
Electromagnetica este listata la BVB cu simbolul ELMA si are o capitalizare de 83,82 milioane lei.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: electromagneticaprofit injumatatitprofit electromagnetica 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]