Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elon Musk scumpeste abonamentul Twitter Blue

de Bianca Tila 31 Oct. 2022 726
Elon Musk scumpeste abonamentul Twitter Blue
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Noul proprietar al Twitter vine cu schimbari. Acesta vrea sa ofere utilizatorilor mai multe facilitati in cadrul abonamentului Twitter Blue, precum verificarea profilurilor.

Planurile lui Musk nu includ doar facilitati noi, cat si costuri mult mai ridicate, relateaza News.ro. Tariful se va ridica de la 5 dolari pe luna la 20 dolari pe luna. 
 
Pana in acest moment, verificarea conturilor si afisarea unui simbol special utilizatorilor verificati era o functie gratuita. De asemenea, prin acest proces erau confirmate conturile reale ale personalitatilor.
 
Pe langa faptul ca aceasta functie va fi inclusa in Twitter Blue, va avea atasat si o componenta retroactiva. Mai exact, cei care detin un cont verificat vor avea la dispozitie 90 de zile din momentul lansarii Twitter Blue pentru a se abona.
 
Cei care nu se vor abona la noul format in acest termen vor pierde simbolul care arata ca profilul a fost verificat.
 
Inginerii Twitter au primit un ultimatum legat de noile modificari. In acest sens, daca nu vor lansa Twitter Blue in noul format pana pe 7 noiembrie vor fi concediati, potrivit surselor The Verge.
 
Elon Musk a mentionat schimbarile legate de abonamentul Twitter Blue inainte de finalizarea achizitiei Twitter, precum si de verificarea utilizatorilor si de modul in care sunt gestionati botii.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: elon musktwitter bluetwitter

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Elon Musk vrea sa lanseze un nou serviciu

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Proprietarul X spune ca va lansa un serviciu de e-mail, la un moment dat. In ultima saptamana, in cadrul platformei sociale detinuta de Elon Musk...

Taxa pe Twitter. Ce utilizatori ar putea fi pusi sa plateasca pentru accesarea conturilor

de Ana Ghiarasim
04 Mai 2022
Twitter ar putea sa nu mai fie gratuit pentru unii utilizatori. Elon Musk a anuntat ca se gandeste sa introduca "o taxa usoara" pentru conturile...

Elon Musk: Nu imi face placere sa fiu CEO-ul Tesla

de Florin Amariei
13 Iul 2021
Elon Musk a marturisit in fata instantei ca pozitia de CEO a Tesla nu ii aduce nicio placere. Procesul intentat de fonduri de pensii...

Twitter a vrut sa cumpere Clubhouse

de Florin Amariei
08 Apr 2021
Conform unor surse citate de Bloomberg, Twitter a vrut sa cumpere Clubhouse. Discutiile, insa, nu s-au concretizat, in timp ce Clubhouse inca mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]