Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fabrica noua de frigidere, in Ploiesti. Investitia, peste 70 milioane de euro

de Florin Amariei 31 Ian. 2021 1634
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O companie investeste intr-o fabrica noua de frigidere care se va deschide langa Ploiesti, iar suma totala depaseste peste 70 de milioane de euro. Arctic, asadar, va avea competitie.

"Acest proiect de investitii de anvergura depaseste 70 de milioane de euro. Fabrica va avea 63.000 de metri patrati desfasurati pe o suprafata de 130.000 de metri patrati, situat in Parcul Industrial Allianso din Aricestii Rahtivani, in apropiere de Ploiesti", se mentioneaza in comunicatul accesat de IdeiDeAfaceri.
 
Potrivit sursei citate, noua fabrica va angaja aproape 800 de persoane (la capacitate maxima) pentru o productie estimata de 600.000 unitati dupa 2022. Totodata, designul fabricii, care se bazeaza pe o abordare modulara, va permite o expansiune de pana la 1 milion de unitati a capacitatii maxime de productie.
 
"Aceasta noua unitate va produce cele mai bune frigidere din clasa, atat incorporabile, cat si cele standard, concepute cu un accent pe conectivitate si pe pastrarea alimentelor, pentru cele 3 marci europene ale Haier Europa - Candy, Hoover si Haier.

Unitatea de productie din Romania va fi o fabrica de inalta clasa, dotata cu procese de productie premium, datorita capacitatilor avansate de cercetare, dezvoltare si de productie ale Haier Romania", se mai spune in comunicat.
 
Fabrica va deservi piata europeana si consumatorii europeni datorita proximitatii, tehnologiei si eficientei sale si va reprezenta un pilon strategic in aspiratiile companiei de consolidare a pozitiei de lider pe segmentul de refrigerare la nivel mondial si in indeplinirea viziunii Haier Europa de a deveni prima alegere a consumatorului european pentru locuinte inteligente.
 
Haier Europa face parte din Haier Smart Home, grupul numarul unu la nivel global in domeniul electrocasnicelor si in randul companiilor Fortune Global 500.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: fabrica frigiderehaierhaier ploiestifabrica de frigidere haier ploiesti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]