Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook lanseaza o noua functie pentru Messenger

de Florin Amariei 30 Nov. 2020 1760
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania americana Facebook introduce o noua functie pentru Messenger, utilizatorii avand un nou mod de comunicare la indemana.

Facebook a anuntat Vanish Mode, o optiune care duce la stergerea automata a mesajelor primite si trimise daca este activata - optiune care va fi disponibila in curand pentru Messenger si functia de chat din Instagram.
 
Noua facilitate trebuie activata individual pentru fiecare conversatie, iar acest lucru poate fi facut fie din pagina de configurare a acesteia, fie printr-un swipe up in fereastra de chat. Pentru ca Vanish Mode sa fie activat, trebuie ca ambii utilizatori sa fie de acord cu folosirea ei.
 
Spre deosebire de Whatsapp, unde mesajele sunt sterse automat dupa sapte zile, noua functie din Messenger si Instagram duce la disparitia automata a mesajelor in momentul in care utilizatorul paraseste fereastra de chat respectiva.
 
Este putin ciudat ca Facebook a ales implementari diferite ale aceleiasi facilitati in cadrul aplicatiilor sale de chat pentru care urmeaza realizeze interoperabilitate. Ramane de vazut cum vor interactiona cele doua optiuni similare atunci cand utilizatorii de Whatsapp, Instagram si Messenger vor putea comunica intre ei.
 
Pentru compania americana, rolul Vanish Mode este clar: atragerea publicului tanar, care a dovedit deja ca apreciaza acest gen de facilitati in cadrul altor aplicatii, precum Snapchat.
 
Facebook va lansa Vanish Mode in Statele Unite si in alte cateva tari in urmatoarele saptamani, urmand ca restul lumii sa mai astepte o vreme pana va putea folosi noua optiune.
 
Creat initial la Harvard, SUA, facebook era la origine o retea sociala cu circuit inchis pentru studentii acestei universitati; ulterior ea s-a deschis si altor universitati americane. La inceput verificarea apartenentei la universitate se facea prin adresa de posta electronica (e-mail) a studentului, dar incepand din septembrie 2006 reteaua este deschisa tuturor. Imediat reteaua facebook a devenit foarte populara dar si controversata, fiind interzisa in cateva tari din Orientul Mijlociu. De asemenea, prin intermediul acestei retele au fost provocate si coordonate unele manifestatii protestatare din Republica Moldova si Iran.
 
In primele noua luni din anul 2010 facebook a inregistrat un profit net de 355 de milioane de dolari la venituri de 1,2 miliarde de dolari.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: facebookmessengerfunctie noua

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Consum ridicat de energie electrica. Facebook, Amazon, Apple, Google si Netflix

de Bianca Tila
24 Aug 2022
Facebook, Amazon, Apple, Google si Netflix au consumat intr-un singur an o cantitate ridicata de energie electrica, mai exact 49,7 milioane de...

Facebook-ul rusesc, controlat de Gazprom

de Florin Amariei
02 Dec 2021
Vkontakte, Facebook-ul rusesc, este acum controlat de Gazprom. Un apropiat al Kremlinului si-a vandut actiunile. Aceasta tranzactie este ultimul...

Apple, in vizorul Facebook

de Idei de afaceri
04 Nov 2021
Compania condusa de Mark Zuckerberg incearca o reteta deja dovedita a fi de succes. Asta, insa, inseamna ca Apple are noi ingrijorari! Facebook le...

Facebook va copia Clubhouse

de Florin Amariei
11 Feb 2021
Desi accesul in aplicatie este permis numai cu invitatie, Facebook va copia Clubhouse pentru a nu pierde utilizatori. Facebook are, de obicei,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]