Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook va copia Clubhouse

de Florin Amariei 11 Feb. 2021 1349
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Desi accesul in aplicatie este permis numai cu invitatie, Facebook va copia Clubhouse pentru a nu pierde utilizatori.

Facebook are, de obicei, doua tipuri de raspunsuri pregatite pentru startup-urile care vin cu o idee noua pe zona de social media si au potentialul de a se transforma in rivali: fie ii cumpara, fie le copiaza produsele.
 
Pentru ca achizitionarea rivalilor este deja unul din capetele de acuzare in procesele in care compania este acuzata de politici anticoncurentiale, in cazul noii “stele” din social media, Clubhouse, Facebook va merge pe a doua varianta si va lansa un produs similar.
 
Cel putin asta sustin surse anonime din cadrul companiei americane, citate de The New York Times. Conform acestora, clona Facebook de Clubhouse se afla acum in fazele incipiente de dezvoltare si nu este clar cand va fi lansata.
 
Clubhouse este o retea sociala in care comunicarea se manifesta exclusiv audio si, in prezent, este disponibila doar pe baza de invitatie. Exista foarte mult interes in jurul Clubhouse, in special dupa ce Elon Musk a participat la o sesiune de discutii.
 
Chiar si seful Facebook, Mark Zuckerberg, a participat saptamana trecuta la o serie de discutii despre viitorul tehnologiei, in cadrul unui grup de Clubhouse.
 
Copierea rivalilor este o indeletnicire frecventa in zona de tehnologie, iar dezvoltarea unei clone de Clubhouse de catre Facebook nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.
 
Anuntul a facut ca actiunile Facebook incluse in NASDAQ sa creasca usor.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: facebookclubhousezuckerbergmusk

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Elon Musk vrea sa lanseze un nou serviciu

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Proprietarul X spune ca va lansa un serviciu de e-mail, la un moment dat. In ultima saptamana, in cadrul platformei sociale detinuta de Elon Musk...

Tesla scade pe bursa. Investitorii nu se lasa convinsi de planul lui Musk

de Bianca Tila
25 Ian 2024
Actiunile producatorului auto scad cu peste 7% in tranzactiile premarket. Elon Musk crede intr-o crestere majore, sub forma unei masini noi low-cost,...

Elon Musk scumpeste abonamentul Twitter Blue

de Bianca Tila
31 Oct 2022
Noul proprietar al Twitter vine cu schimbari. Acesta vrea sa ofere utilizatorilor mai multe facilitati in cadrul abonamentului Twitter Blue, precum...

Consum ridicat de energie electrica. Facebook, Amazon, Apple, Google si Netflix

de Bianca Tila
24 Aug 2022
Facebook, Amazon, Apple, Google si Netflix au consumat intr-un singur an o cantitate ridicata de energie electrica, mai exact 49,7 milioane de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]