Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Farmec a inceput productia de biocide

de Florin Amariei 29 Apr. 2020 1494
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cel mai mare producator roman de cosmetice, ccompania Farmec, a inceput productia de biocide.

"In urma testelor de laborator, compania a obtinut avizele necesare pentru biocide de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara 'Cantacuzino', avize care atesta actiunea virucida, bactericida si fungicida a produselor. Pe langa eficienta si actiunea rapida demonstrate, dezinfectantii sunt placuti la utilizare, au un miros agreabil si sunt siguri pentru sanatatea populatiei si a mediului", se mentioneaza in comunicat.
 
Potrivit sursei citate, un element de noutate in portofoliul Farmec sunt dezinfectantii pentru maini si suprafete din gama Dermofarm pe baza de alcool etilic 80% v/v, creati special pentru unitatile medicale. "Produsele sunt disponibile spre achizitionare in varianta de 750 ml si de 5 l. Capacitatea de productie pentru biocidele Dermofarm este de aproximativ 700.000 de unitati pe luna", se precizeaza in comunicat.
 
Reprezentantii companiei sustin ca primul dezinfectant produs pentru uz personal pe baza de alcool este Farmec lotiune dezinfectanta maini, avand o actiune rapida si fiind recomandat pentru utilizari frecvente. Produsul este disponibil in trei variante: 150 ml, 3 l si 5 l. Astfel, lotiunea la 150 ml va fi disponibila pe toate canalele de vanzare pentru publicul larg: online pe www.farmec.ro, in magazinele de brand Farmec si Gerovital, in farmacii si supermarketuri. Cele la volume mai mari sunt comercializate pentru uz colectiv, catre companii si institutii, avand posibilitatea de a adapta cantitatile la cererea clientului. Compania poate produce lunar estimativ un numar de 650.000 de lotiuni de acest tip.
 
"In contextul actual, ne-am organizat toate resursele si ne-am adaptat liniile de productie, prioritizand produsele igienizante, dezinfectante si antibacteriene pentru a raspunde nevoilor si cerintelor din piata, in special solicitarilor venite din partea institutiilor, care lupta in prima linie impotriva raspandirii noului virus COVID-19. Am implicat toti specialistii din cadrul companiei in acest amplu proces de productie si depunem toate eforturile sa obtinem materiile prime si ambalajele necesare pentru a acoperi cererea de pe piata si pentru a oferi un pret corect. In plus, le multumesc membrilor Ministerului Economiei pentru suportul acordat in urgentarea avizarii biocidelor", a declarat Mircea Turdean, director general Farmec.
 
La inceputul crizei declansate de noul Coronavirus, compania clujeana a demarat in regim de urgenta productia a doua igienizante pentru maini Farmec pentru uz personal, a unui nou sapun lichid antibacterian Farmec, precum si a produsului Nufar dezinfectant universal intr-un format extins, cu trigger, pentru o utilizare mai practica, precum si la volume mai mari.
 
Reprezentantii Farmec mai sustin ca au ca prioritate cercetarea si dezvoltarea produselor dezinfectante noi, esentiale pentru sanatatea publica in aceasta perioada de criza.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: farmecbiocidecovid-19pandemie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Studiu. Dupa pandemie, majoritatea companiilor vor alege munca hibrid

de Florin Amariei
21 Apr 2021
Un nou studiu releva ca aproape toate companiile din Romania vor alege munca hibrid dupa ce pandemia va inceta sau va ajunge sub un control strict....

Raport. Peste 70% din afaceri, afectate de pandemie

de Florin Amariei
06 Apr 2021
Un raport PwC efectuat la nivel global arata ca peste 70% din afaceri au fost afectate de pandemie, dar exista si o veste buna: severitatea...

Din toti angajatorii verificati de Inspectia Muncii, 15% nu respectau masurile anti-pandemie

de Florin Amariei
04 Feb 2021
Un raport nou intocmit de Inspectia Muncii releva ca din toti angajatorii verificati numai 15% nu respectau masurile anti-pandemie si au trebuit...

Adaptarea afacerii in era Covid-19: livrarea testelor cu drone

de Florin Amariei
23 Sep 2020
Un exemplu de adaptare la conditiile din prezent vine din SUA: testele Covid-19 vor fi livrate cu drona. Walmart s-a asociat cu compania Quest...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]