Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Firma care organizeaza petreceri pentru adulti, finantata de guvernul britanic

de Florin Amariei 30 Iul. 2020 1684
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O firma care organizeaza petreceri pentru adulti in vederea "gasirii placerii feminine" a fost finantata de guverul britanic condus de Boris Johnson.

"Nu mi-am imaginat niciodata ca il voi avea pe Boris drept partener de pat”, a declarat Emma Sayle, CEO-ul companiei, facand referire la premierul britanic Boris Johnson".
 
"Killing Kittens si-a facut aparitia pe scena digitala si acum suntem reteaua sociala pentru adulti cu cea mai mare crestere la nivel mondial", a adaugat aceasta.
 
Firma care organizeaza petreceri pentru adulti in Londra si New York, a anuntat miercuri ca si-a asigurat fonduri de la guvernul Regatului Unit prin programul Future Fund menit sa ajute startup-urile sa supravietuiasca pandemiei.
 
Sayle a fondat compania in 2005, organizand petreceri doar pentru membri in locatii exclusiviste, punand accentul pe „cautarea placerii feminine", potrivit site-ului Killing Kittens.
 
Compania are in prezent 180.000 de membri in 12 tari iar traficul website-ului a crescut cu 330% in timpul carantinei impuse din cauza pandemiei.
 
"Sex tech este una din putinele industrii care vor iesi din 2020 intr-o pozitie mult mai buna”, afirma Bryony Cole, fondatoarea Sextech School care ofera cursuri antreprenorilor si investitorilor despre piata de profil.
 
Majoritatea fondurilor obtinute de la executivul britanic vor fi folosite de Killing Kittens pe publicitate si inovatie, aceasta intentionand sa dezvolte si o aplicatie pentru intalniri.
 
"Jucariile sexuale si pornografia si-au luat avant in anumite aplicatii pentru intalniri in timpul pandemiei. Cautam mai multa intimitate si moduri de a ne distra in online", afirma CEO-ul companiei.
 
Peste 800 de afaceri au accesat fonduri din programul guvernului britanic de la lansarea acestuia in luna mai, aproape 513 de milioane de lire sterline fiind aprobate sub forma de imprumuturi.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: firmapetreceriadultiguvernul britanicfinantare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Directorul Ericsson a confirmat "posibile" plati catre ISIS

de Florin Amariei
16 Feb 2022
Directorul companiei Ericsson a confirmat mai multe "posibile" plati catre ISIS, in urma unei anchete interne. Situatia nu a fost vazuta deloc bine...

PayPal infirma dorinta de a cumpara Pinterest

de Florin Amariei
27 Oct 2021
PayPal a infirmat oficial dorinta vehiculata in presa internationala de a cumpara Pinterest. In ultimele saptamani, multe informatii aparute in...

Rolls-Royce, gata sa atraga o finantare noua

de Florin Amariei
21 Sep 2020
Rolls-Royce, producatorul de motoare pentru avioane, vrea sa atraga o finantare noua de pana la 2,5 miliarde de lire sterline. Iata de ce....

Pandemia a dus la cresteri in unele sectoare. O firma anunta ca isi va dubla numarul de angajati

de Florin Amariei
17 Aug 2020
Compania ceha Bonami anunta ca isi va dubla numarul de angajati pana la finalul anului in curs, dupa ce vanzarile din tara noastra au crescut cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]