Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Foxconn va produce SUV-uri complet electrice

de Florin Amariei 05 Ian. 2021 1465
4.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Foxconn, firma care ansambleaza iPhone-uri, va produce SUV-uri complet electrice din 2022.

Startup-ul chinez Byton, contractorul taiwanez Foxconn si Nanjing Economic and Technological Development Zone au anuntat ca au ajuns la un acord strategic de cooperare care prevede ca vor incepe sa produca automobile electrice de tip SUV in 2022.
 
Foxconn este cel mai mare producator mondial de produse electronice pe baza de contract pentru firme, precum Apple, Hewlett Packard si Dell. Compania taiwaneza este renumita in special pentru ca asambleaza telefoanele iPhone pentru Apple.
 
Presedintele Foxconn, Young Liu, a precizat ca parteneriatul cu Byton va fi o parte importanta din strategia Foxconn in domeniul vehiculelor electrice.
 
Anul trecut, Foxconn anunta ca intentioneaza sa infiinteze un joint venture cu Fiat Chrysler pentru a construi autoturisme electrice si a dezvolta vehicule conectate la intenet in China. Intre timp, Foxconn nu a facut alte anunturi cu privire la acel parteneriat.
 
La randul sau Byton, un startup care este sustinut de producatorul auto chinez FAW Group si producatorul de baterii Contemporary Amperex Technology Co Ltd, a inceput sa construiasca o uzina de asamblare de automobile in orasul Nanjing, estul Chinei, insa in luna iulie 2019 lucrarile si-a suspendat operatiunile din cauza dificultatilor financiare agravate de pandemie.
 
Separat, agentia Bloomberg a informat ca Foxconn, prin firma sa mama Hon Hai Precision Industry Co, a preluat o participatie majoritara la startup-ul chinez Byton.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: foxconnmasini electricesuv-uri electrice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]