Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Frigotehnica va fi cumparata de Vinci Energies

de Florin Amariei 11 Aug. 2021 1436
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Frigotehnica, o companie cu un istoric de succes in Romania, va fi cumparata de Vinci Energies. Conglomeratul urmareste dezvoltarea in zona Europei de Sud-Est!

Intrarea Frigotehnica, liderul national in industria frigului, in grupul Vinci Energies a fost anuntata de Roca Investments, parte a Impetum Group.
 
Rudi Vizental, CEO Roca Investments spune ca tranzactia „reprezinta o validare concreta din partea pietei pentru Roca”, dar si „confirmarea indeplinirii misiunii noastre de a duce companiile in care investim la urmatorul nivel”.
 
Acesta a adaugat ca au existat multi potentiali cumparatori, insa compania a optat pentru Vinci Energies intrucat a tinut cont de obiectivele Frigotehnica si s-a bazat pe „criteriul de a asigura evolutia companiei pentru indeplinirea misiunii” firmei romanesti. 
 
La randul sau, Eric Devigne, director general VINCI Energies Europa Centrala si de Est spune ca „odata cu achizitia Frigotehnica, extindem portofoliul activitatilor noastre in Romania si suntem incantati sa primim in grupul nostru un jucator regional important cu experienta vasta in solutiile de frig”.
 
Investitia ROCA in Frigotehnica in urma cu trei ani insemnat startul unei perioade de restructurare financiara si eficientizare pe toate palierele de business. Astfel, daca in 2018 Frigotehnica avea o cifra e afaceri de 18 milioane de euro, in prezent a ajuns la 32 de milioane si are perspective in crestere. 
 
Compania romaneasca Frigotehnica a fost infiintata in 1949 si este producatoare si distribuitoare de echipamente frigorifice.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: frigotehnicavinci energiesromania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Romania intalneste un nou lant de magazine. Jimmy Key deschide primul magazin din tara

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Compania Jimmy Key din Turcia comercializeaza articole de imbracaminte pentru femei si vrea sa deschida primul magazin din tara in cadrul centrului...

Confindustria Romania: Ucrainenii pot lucra in Romania, dar e necesar ajutorul Guvernului

de Idei de afaceri
28 Feb 2022
Confindustria Romania spune ca este pregatita sa includa in randul angajatilor din firmele membre ucraineni care au fugit de ororile razboiului, dar...

Investitiile straine directe in Romania au crescut vertiginos in 2021

de Florin Amariei
14 Ian 2022
Raportul BNR releva un lucru pozitiv: investitiile straine directe in Romania au crescut vertiginos in 2021. "Investitiile directe ale...

European Energy are filiala in Romania

de Florin Amariei
24 Sep 2021
European Energy, o companie din Danemarca, are acum filiala in Romania. "Compania daneza de energie regenerabila European Energy, care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]