Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hugo Boss modifica programul angajatilor: vor lucra doar trei zile pe saptamana

de Florin Amariei 21 Aug. 2020 1701
3 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania Hugo Boss anunta ca modifica programul angajatilor. Acestia vor lucra doar trei zile pe saptamana la sediu.

Casa de moda germana Hugo Boss a anuntat miercuri ca va cere angajatilor sai sa lucreze la birou doar de marti si pana joi, chiar si dupa pandemia de coronavirus, transmite Reuters.
 
Hugo Boss a precizat ca a luat aceasta decizie dupa ce un sondaj intern a descoperit ca majoritatea angajatilor s-au simtit mai putin stresati si au putut petrece mai mult timp cu familiile lor in perioada pandemiei si, de asemenea, managerii au fost foarte multumiti de munca facuta de la distanta.
 
"Viitorul apartine unor combinatii adaptate intre munca la birou si munca la distanta", a declarat Jochen Eckhold, directorul de resurse umane de la Hugo Boss.
 
Casa de moda a apreciat ca cele trei zile in care angajatii vor lucra de la birou permit programare mai eficienta a intalnirilor si, de asemenea, vor creste reputatia de angajator a Hugo Boss.

Timpul de munca si Programul de lucru: 77 de probleme sensibile create de recentele modificari ale Codului Muncii!
 
In prima faza, noul program de lucru va fi disponibil, incepand din luna octombrie, pentru aproximativ 3.200 de angajati din Germania ale caror atributii nu necesita prezenta fizica la birou. Ulterior, modele similare de lucru vor fi adoptate pentru subsidiarele Hugo Boss din intreaga lume.
 
Hugo Boss, o casa de moda renumita pentru costumele sale barbatesti, a prognozat recent ca cererea pentru costume si imbracaminte formala sa revina dupa ce vor fi ridicate restrictiile, chiar daca popularitatea articolelor casual a facut ca vanzarile Hugo Boss sa scada cu 59% in trimestrul al doilea.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: hugo bossprogramangajatitrei zile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

McDonald's reduce numarul de angajati

de Bianca Tila
09 Ian 2023
McDonald's are in plan sa reduca numarul de angajati din birouri si sa construiasca mai multe restaurante. Aceste obiective fac parte din strategia...

Tendinte pentru spatiile de lucru: medii de lucru sigure si atractive pentru angajati

de Idei de afaceri
22 Sep 2021
Contextul pe care il traversam a accelerat schimbarile pe care mediul business le intrevedea anterior in privinta modului in care se desfasoara orele...

De ce renunta Nokia la 10.000 de angajati

de Florin Amariei
16 Mar 2021
Gigantul tech Nokia va renunta la 10.000 de angajati. Motivul principal este subliniat intr-un mesaj scurt al oficialilor companiei. Producatorul...

Grupul hotelier Marriot isi plateste angajatii care se vaccineaza

de Florin Amariei
05 Mar 2021
Grupul hotelier Marriot a anuntat ca isi plateste angajatii din SUA si Canada care se vaccineaza anti-Covid-19. Desi incurajeaza aceasta practica,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]