Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hyundai cumpara compania Boston Dynamics

de Florin Amariei 15 Dec. 2020 1350
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Renumita pentru robotii sai care se pot adapta cu usurinta diferitelor trasee, Boston Dynamics va fi cumparata de Hyundai.

Hyundai Motor Group a anuntat ca va cumpara de la grupul japonez Softbank compania de robotica Boston Dynamics care in trecut a fost in portofoliul Google. Hyundai are planuri mari in domenii precum masini autonome si ”taxi-uri zburatoare”.
 
Hyundai cumpara 80% din Boston Dynamics, compania de robotica fiind evaluata la 1,1 miliarde dolari. O cincime dintre actiuni sunt detinute de presedintele Hyundai Motor, Euisun Chung.
 
Boston Dynamics a fost infiintata in 1992, iar intre 2013 si 2017 a fost in portofoliul Google care a vandut-o apoi catre uriasul grup tech nipon Softbank.
 
Boston Dynamics este celebra pentru robotii sai, mai ales Spot, robotul cu patru picioare care poate urca scari. Cunoscut este si robotul Atlas care a devenit tot mai agil de-a lungul anilor.
 
Hyundai poate sa foloseasca tehnologia Boston Dynamics la viitoarele sale masini care se vor conduce singure si la taxi-urile aeriene pe care vrea sa le dezvolte.
 
Hyundai Motor Company este o multinationala din Coreea de Sud care fabrica automobile cu sediul in Seul, Coreea de Sud. Compania a fost infiintata in anul 1967 si impreuna cu filiala sa, Kia Motors, detinuta in proportie de 32,8%, impreuna formeaza Hyundai Motor Group, care este al cincilea cel mai mare producator de automobile din lume, bazat pe vanzarile anuale de vehicule din 2012.
 
Genesis Motors este ramura care produce masini de lux a Hyundai.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: hyundaiboston dynamicsrobotispot

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]