Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri acceptate in programul Innovation Labs

de Florin Amariei 04 Mar. 2019 2850
4.7 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Innovation Labs a anuntat acceptarea a nu mai putin de 23 de idei de afaceri in accelerator. Iata care sunt acestea.

In urma primei etape denumita Hackathon, Innovation Labs a selectat urmatoarele idei de afaceri.
 
Veritas
Veritas este un dispozitiv ce poate fi folosit in cazul culturilor de vita de vie cu scopul de a asigura cresterea optima a plantei. Dispozitivul monitorizeaza diferiti parametri printre care se numara umezeala sau starea solului, iar informatiile astfel colectate sunt utilizate de viticultori pentru a combate bolile cele mai comune de care sufera viata de vie.
 
TeachBit
TeachBit reprezinta o platforma ce isi propune sa inoveze in domeniul pietei muncii, conceputa pentru a fi atat in beneficiul angajatorilor, cat si in beneficiul actualilor angajati sau persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Pe de o parte, angajatorii isi pot educa viitorii sau potentialii angajati oferind accesul la materiale de pregatire sau sesiuni de instruire care sa contribuie la imbunatatirea competentelor pe care le cauta. Pe de alta parte, persoanele interesate de gasirea unui loc de munca pot avea acces la resurse care sa le faciliteze integrarea pe piata muncii sau la diferite informatii ce pot fi valorificate in directia dezvoltarii personale sau profesionale.
 
Hypnos
Hypnos este un ceas de mana inteligent care contribuie la imbunatatirea stilului de viata in contextul societatii actuale, bazata pe o accelerare a ritmului de lucru. Dispozitivul le permite utilizatorilor sa se trezeasca odihniti, indiferent de numarul orelor dormite. Atat prin monitorizarea pulsului sau a diferitilor parametri asimilati obiceiurilor de somn, cat si pe baza diferitelor date de intrare personalizate, Hypnos ii ajuta pe utilizatori sa se trezeasca doar la finalul unui ciclu de somn pentru o odihna mai placuta si o trezire mai usoara.
 
LifeCoach
LifeCoach este un asistent personal ce sporeste intensitatea relatiilor intime si romantice in online dating. LifeCoach capteaza informatiile publice puse la indemana de parteneri, precum preferinte sau evenimente din calendarul zilnice, pentru a stimula reactii interesante si a oferi sugestii de conversatii, cadouri sau interactiuni.
 
MedCal
MedCal reprezinta o aplicatie digitala ce optimizeaza modul de organizare a activitatii in cadrul institutiilor medicale, spre avantajul pacientilor care astfel pot beneficia de un tratament rapid si corect. In primul rand, aplicatia eficientizeaza procesul de planificare a programarilor, oferind posibilitatea pacientilor de a beneficia de un consult rapid si reducand durata de asteptare pana la realizarea interventiei medicale. De asemenea, MedCal faciliteaza comunicarea intre diferiti medici care monitorizeaza starea de sanatate a unui pacient, fapt ce contribuie la cresterea calitatii actului medical.
 
ctrlVR
ctrlVR propune o solutie bazata pe o manusa si ochelari de realitate virtuala care creeaza o experienta multisenzoriala complexa. Produsul aduce valoare adaugata dispozitivelor actuale, imbogatind modul in care diferite continuturi sunt puse la dispozitia utilizatorilor. Dispozitivul are o arie larga de aplicabilitate, dovedindu-se util atat ca mijloc de divertisment in contexte gamificate, cat si ca instrument de invatare sau ca resursa cu valoare comerciala.
 
Temperance
Temperance este o aplicatie mobila ce sustine eforturile utilizatorilor de a depasi dependenta de alcool.
 
ReTGo
ReTGo este o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii pot genera o precomanda pentru a primi cafeaua de la magazinele preferate la ora si in locul dorit, fara mai fi nevoiti sa astepte la coada sau sa o prepare ei insisi.
 
Fastkets
Ofera o solutie plug&play bazata pe RFID tags pentru optimizarea aprovizionarii stocurilor. Prin procesarea datelor cumparatorilor se incurajeaza reciclarea, se reduce risipa de alimente si se ajunge la o intelegere mai buna a consumatorilor.
 
RIbill
RIBill reprezinta o solutie care calculeaza costurile unui serviciu digital in functie de parametri de performanta sau indicatori de calitate. Conceputa astfel, aplicatia vine in intampinarea clientilor care vor avea acces la pachete personalizate si care vor evita astfel plata unor servicii pe care nu le folosesc, dar care de regula se afla in oferta standard pe care o au la dispozitie in mod obisnuit. De asemenea, solutia permite firmelor mici si mijlocii sa acceseze servicii la preturi rezonabile.
 
AntiFragile
AntiFragile reprezinta o eticheta inteligenta ce permite monitorizarea de la distanta a stadiului si situatiei produselor pe tot parcursul procesului de transport. Dispozitivul ofera furnizorilor sau clientilor posibilitatea de a accesa, in timp real, o serie de informatii privind locatia in care se gasesc produsele de interes. De asemenea, eticheta furnizeaza date ce descriu indeosebi calitatea manevrarii produselor caracterizate de un nivel ridicat de fragilitate.
 
Knosis
Knosis ofera o solutie facila de obtinere a bazelor de date pentru Machine Learning, implicand categorii sociale diverse. Knosis permite generarea unor date echivalente prin randarea unor obiective in VR si codarea umana a datelor (fotografii, filme) printr-o platforma ce aloca eficient sarcinile catre operatori din categorii sociale diverse.
 
Workplace.ly
Workplace.ly sporeste satisfactia muncii prin monitorizarea atenta a calitatii aerului, zgomotului, luminii si altor calitati ambientale ale locului de munca. O companie interesata de motivatia angajatilor sai si de sanatatea acestora va apela la Workplace.ly pentru a controla cu precizie parametrii de mediu, prin senzori specializati si analiza continua a informatiilor. Solutia este foarte utila si in cazul schimbarii sediului sau a modificarii mobilierului si altor elemente din ambientul organizational.
 
Syncrobots
Syncrobots ofera un robot de curatenie automatizata in fabrici si alte spatii de productie, optimizand costurile, riscurile de accident si acuratetea igienei in spatiile industriale.
 
Heimdal
Heimdal imbunatateste consumul electric printr-o solutie hardware, cu un algoritm de Machine Learning ce identifica si optimizeaza amprentele digitale si obisnuintele de consum, atat pentru distribuitori, cat si pentru consumatori.
 
EasyBin
EasyBin optimizeaza depozitarea si gestionarea gunoiului printr-o solutie IoT de monitorizare a nivelului de umplere a containerelor si stabilire a rutelor eficiente de reciclare, atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru firmele colectoare.
 
BeOnTime
BeOnTime este o solutie ce imbunatateste timpul de asteptare, fluxul pasagerilor si calitatea calatoriilor in transportul in comun, prin orare si rute actualizate, tranzactii facile si oferte comerciale relevante bazate pe locatie.
 
CodeLeague
CodeLeague este o aplicatie mobila ce permite copiilor sa invete programarea intr-un mod placut, prin exercitii gamificate si mentorat in timp real, cu implicarea parintilor.
 
Trusty Camera
Trusty Camera ofera o solutie facila de identificare a fotografiilor prelucrate digital. In lumea fake news, Trusty ofera jurnalistilor, expertilor, dar si persoanelor care primesc fotografii prin social media, magazine online, social discovery & dating apps sau alte canale, posibilitatea de a verifica daca fotografia este autentica sau nu. In cazul unei modificari, Trusty Camera va identifica zona editata a fotografiei.
 
MemoryVault
MemoryVault propune o solutie de stergere a informatiei digitale generate pe platformele de social media pe parcursul unei relatii personale sau profesionale, pentru a evita impactul pe care aceasta il poate avea asupra unei relatii viitoare.
 
EKT (Electronik Tools)
ElectronikTools optimizeaza bucatariile din benzinariile high-end digitalizand informatiile privind ingredientele, stocurile si procesele, sustinand performanta si motivatia, atat pentru personalul recent angajat, cat si pentru angajatii cu experienta.
 
RailTrace
RailTrace monitorizeaza integritatea si detecteaza defectiunile in infrastructurile de transport bazate pe sine, printr-o solutie de senzori IoT.
 
Sales Lead Generator
Sales Lead Generator permite prioritizarea eficienta a potentialilor clienti prin Machine Learning, actualizand si folosind datele disponibile despre profilul cumparatorului pentru a prezice probabilitatea de conversie.
 
Finbot
Finbot ofera angajatilor organizatiilor un mod de cautare interactiva a informatiei nestructurate, prin intermediul unui algoritm de Machine Learning.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriinnovation labshackathon

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

4 idei de afaceri de succes care au inceput ca proiect part-time

de Florin Amariei
28 Oct 2019
Sa pornesti o afacere part-time este una dintre dorintele multor romani care nu vor sa renunte la siguranta oferita de un loc de munca bun, unde...

3 idei de afaceri romanesti au fost premiate de Total

de Florin Amariei
03 Apr 2019
Startupperul anului si-a ales castigatorii in Romania. Cele 3 idei de afaceri romanesti premiate vor beneficia de fonduri in valoare totala de 25.000...

Idei de afaceri pe care mizeaza cei din Occident

de Florin Amariei
12 Mar 2020
In anul 2020 totul pare a fi dominat de un avans tehnologic cat mai rapid si puternic sau de dezvoltarea inteligentei artificiale, insa sunt si alte...

5 idei de afaceri care au adus cel putin 100 de milioane de dolari

de Florin Amariei
10 Apr 2020
Primele nume care ne vin in cap atunci cand ne gandim afaceri de succes sunt Bill Gates sau Steve Jobs. Ca sa transformi o idee in bani iti trebuie...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]