Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Japonia: Apple lucreaza tot cu firme din China

de Florin Amariei 04 Aug. 2021 1357
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Desi SUA a promis ca nu va mai investi in tara asiatica si comunistii au decis ca vor sa se axeze pe productia interna, Apple va lucra tot cu China pentru a produce noul iPhone 13.

Lens Tech Co Ltd va furniza carcase metalice, iar Sunny Optical Tech Group Co Ltd va furniza lentile pentru camera, in timp ce BOE Tech Group Co Ltd va veni cu anumite componente.
 
Oficialii Apple nu au raspuns imediat solicitarilor Reuters de a comenta informatia.
 
Nikkei sustine ca Luxshare a concurat cu rivalele din Taiwan, Foxconn si Pegatron Corp, pentru aceste comenzi, si va incepe luna aceasta fabricarea modelului iPhone 13 Pro.
 
In iulie, Apple anunta ca a inregistrat in trimestrul aprilie-iunie 2021 un profit pe actiune si o cifra de afaceri peste asteptari, gratie vanzarilor de telefoane iPhone, care au crescut cu aproape 50%.
 
Grupul cu sediul in Cupertino, California, a informat ca in trimestrul aprilie-iunie a inregistrat un profit net pe actiune de 1,30 dolari, fata de 1,01 dolari cat estimau analistii intervievati de FactSet, si o cifra de afaceri de 81,43 miliarde de dolari, fata de 73,30 miliarde de dolari cat estimau analistii.
 
Rezultatele inregistrate de Apple in perioada aprilie-iunie se datoreaza in primul rand vanzarilor de telefoane iPhone, care au crescut cu 49,7% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la 39,57 miliarde de dolari. De asemenea, vanzarile de tablete iPad si computere Mac s-au cifrat la 7,37 miliarde de dolari, respectiv 8,24 miliarde de dolari, peste estimarile analistilor, 7,15 miliarde respectiv 8,07 miliarde de dolari.
 
Pe plan geografic, toate zonele in care este prezent grupul american au afisat rezultate in crestere.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: japoniaapplechinaiphone 13

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple lanseaza iOS 17.1

de Bianca Tila
26 Oct 2023
Apple aduce primul update de functionalitate pentru iOS 17. Acesta este disponibil pentru iPhone-urile compatibile si aduce o serie de imbunatatiri...

Apple lanseaza o noua versiune de AirPods

de Bianca Tila
30 Aug 2023
Alaturi de noile iPhone-uri, care se vor lansa in septembrie, Apple ar putea face trecerea la o conexiune USC-C si castile AirPods. Evenimentul de...

WWDC 2023: Apple a prezentat noile produse si sisteme dezvoltate

de Bianca Tila
06 Iun 2023
Gigantul tehnologic a anuntat in cadrul Worldwidde Developers Conference din acest an primele detalii legate de noile versiuni ale sistemelor de...

Apple extinde disponibilitatea serviciului de comunicare prin satelit

de Bianca Tila
16 Mai 2023
Australia si Noua Zeelanda primesc acces la servicul de comunicare prin satelit, in cazuri de urgenta. Versiunea este disponibila pentru cele mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]