Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La 24 de ani castiga 70.000 de dolari pe luna in timp ce calatoreste in intreaga lume

de Alina Constantinescu 14 Nov. 2016 9149
3.45 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aileen Adalid a urmat Facultatea de Managementul Afacerilor din cadrul Universitatii din Manila, Filipine. In perioada studiilor a participat la programe de internship la multinationale precum Nestle, Unilever si Siemens.

Dupa ce a absolvit facultatea s-a angajat pe postul de financial controller la Deutsche Bank, iar dupa doi ani si-a dat seama ca viata in corporatie nu i se potriveste.

La 21 de ani a renuntat la locul ei de munca pentru ca era platita cu doar 300 de dolari pe luna. Pentru ca era pasionata de antreprenoriat si calatorii s-a gandit sa faca o schimbare in viata ei, desi avea in cont doar 600 de dolari.

In anul urmator Adalid a incheiat un parteneriat privind proiecte pe partea de graphic design, web design, SEO si marketing online. Acest contract i-a adus pe luna dublul salariului pe care il castiga de la banca. Cea mai buna parte era faptul ca avea program flexibil, care ii permitea sa calatoreasca in locuri precum Franta sau Thailanda.

„Am inceput sa lucrez ca freelenacer in graphic design, web developer si asistent de marketing lucrand la diferite proiecte cu un client destul de important care m-a angajat. Asa am ajuns sa am venituri duble fata de salariul pe care-l aveam la banca si astfel am putut sa  detin complet controlul asupra timpului petrecut muncind si in acelasi timp am putut sa calatoresc mai mult.”, povesteste tanara.

Impreuna cu un prieten, in mai 2014, Adalid a pornit o afacere care presupunea sa vanda prin intermediul Amazon echipamente si accesorii sportive.

A numit afacerea Adalid Gear si s-a mutat in Belgia pentru a-si continua studiile. In prezent, Adalid Gear are vanzari de peste 70.000 de dolari pe luna si are clienti din SUA si Marea Britanie.

A deschis un blog de calatorii, I Am Aileen, si a inceput sa scrie despre destinatii de vacanta, atragand prin povestirile sale tot mai multi cititori.

Adalid castiga acum 5.000 de dolari pe luna din blogul sau si calatoreste cel putin o data pe luna in Europa si Asia. Mai mult, ea calatoreste adesea gratis, pentru ca promoveaza pe blogul sau agentiile de turism.

"Inotdeauna trebuie sa gandesti pe termen lung. Bineinteles, e in regula ca sa incepi cu proiecte mici ca sa-ti imbunatatesti abilitatile, insa ideea de baza este ca trebuie sa ai un scop bine definit care sa-ti ofere un venit stabil", a punctat aceasta.

Adalid si-a propus sa creasca afacerile si sa calatoreasca in intreaga lume.


Sursa: businessinsider.com


Tags: afacere de succesblog de calatoriiafacere amazonantreprenoriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.45 din 5 - 10 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]